UFC

(VIDEO) ‘Majstori mikrofona‘: Prisjetite se najboljih prošlogodišnjih izjava od strane UFC boraca

Joe Rogan i Conor McGregor

 Screenshot (youtube, Ufc)
Još jedna odlična kompilacija trenutaka iz 2021. godine, dolazi nam putem UFC-ova YouTube kanala

UFC i općenito MMA, prvenstveno gledamo zbog samih borbi i zbog interesa ka borilačkim vještinama koje se prezentiraju unutar kaveza. Međutim, segment koji također privlači veliki interes, jeste onaj za mikrofonom.

Nerijetko imamo slučajeve vrhunskih boraca, koji nisu naročito vješti govornici, odnosno, njihovi nastupi za mikrofonom nisu upečatljivi. ''Trash talk'' jedan je od ključnih elemenata kojim borci dodatno podižu svoju popularnost. Gotovo svim MMA fanovima, Conor McGregor prvi pada na pamet po tom pitanju, no oni stariji i nostalgičniji, reći će kako Irac ne može parirati Chaelu Sonnenu iz najboljih dana.

Sve u svemu, borci novije generacije, poput Seana O'Malleyja, Khamzata Chimaeva i Paddyja Pimbletta, svjesni što dobre govorničke vještine donose na marketinškom i u konačnici, financijskom planu.

UFC je putem svog YouTube kanala izdvojio neke od najupečatljivijih izjava boraca u 2021. godini. Naravno, opet će Conor McGregor biti jedna od glavnih asocijacija. Njegov razgovor s Joe Roganom, neposredno nakon loma noga i poraza od Dustina Poiriera na UFC 264 priredbi, uistinu je trenutak za pamćenje. Razni ''memeovi'' na osnovu tog trenutka postali su viralni, a intervju je pogledan čak 8.2 milijuna puta putem YouTubea.

Ipak, brojni UFC borci također su imali sjajnih trenutaka za mikrofonom. Od Iana Garryja koji je sjajno iskoristio svoj debitantski razgovor s Joe Roganom pa sve do veterana poput Tonyja Fergusona i Glovera Teixeire.

Odličnu kompilaciju pogledajte ispod ovog teksta, a što drugo da vam kažemo, osim: uživajte!

Linker
03. svibanj 2024 16:37