UFC

Rockhold optužio Costu za korištenje steroida, Brazilac odgovorio: ‘Vitor Belfort je moj otac‘

Paulo Costa i Vitor Belfort

 Screenshot (youtube, Maclife/karyn Bryan)
Brazilski borac uzvratio je Rockholdu na razne račine putem Twittera

UFC-ova srednja kategorija mogla bi dobiti zanimljiv obračun. Naime, Luke Rockhold sve je glasniji u prozivkama Paule Coste, a niti Brazilac ne ostaje ravnodušan na prozivke bivšeg prvaka.

Rockhold trenutno nije rangiran unutar kategorije, a posljednju borbu odradio je još sredinom 2019. godine. Pobjedom nad Costom, preskočio bi nekoliko stepenica, jer Brazilac je trenutno četvrti u poretku izazivača srednje kategorije, a tu poziciju dijeli sa Seanom Stricklandom i Derekom Brunsonom.

Prema Rockholdovim navodima, meč njega i Coste odavno visi u zraku i ponuda je na stolu. Međutim, američki borac tvrdi kako Costa odugovlači s potpisivanjem ugovora, iz nepoznatih razloga.

''Naživciran sam. Tip govori da je spreman skidati kilažu i želi borbu za pojas u srednjoj kategoriji. Ja želim borbu, moji menadžeri ju žele i spreman sam. On samo traži izlike. Potpiši ugovor! Zašto je Costa uplašen i ne šalje mi ugovor? Sve je spremno.'', rekao je Rockhold, a zatim je iznio nekoliko optužbi na račun brazilskog borca.

''On pronalazi sve moguće izlike. Dvaput je pao na vagi, a zahtjeve oko skidanja kilaže koje je promocija stavila pred njega, uzima kao izliku za nepotpisivanje ugovora. Njegovi steroidi također više ne funkcioniraju. On traži izlaz iz svega ovoga. Uvijek je trebao dodatnu pomoć na raznorazne načine. Očito je.'', dodao je Luke u MMA Houru.

Paulo Costa u posljednje vrijeme etablirao se kao jedan od boraca sa zanimljivijim Twitter profilom. Brazilac konstantno provocira kolege iz promocije, a često se šali na svoj račun. Brzo je reagirao na Rockholdove optužbe te je u šaljivom tonu poručio.

''Nakon svih ovih sranja koje je Luke rekao, otkrit ću zanimljivost. Vitor (Belfort) je moj otac, a to se dogodilo kad su on i moja mlada, seksi majka imali romansu u Rio de Geraisu, u Brazilu. Sada svi znate. Zato me UFC-ovo osoblje zove 'Baby Vitor''', napisao je Costa, a u ranijem ''tvitu'' bio je nešto oštriji prema Rockholdu.

''Luke RockOLD je prestar i umirovljen borac te nije niti rangiran. Začepi krhka brado.''

Dojam je kako bi imali zanimljivu uvertiru u ovaj meč, ako ga promocija uspije ugovoriti. Oba borca ne bi se suzdržavala ''trash talka'', a ukoliko je Rockhold spreman kao nekoć, bio bi to potencijalno sjajan meč. Luke je u nastavku razgovora s Helwanijem izjavio kako je ponovno u ozbiljnom treningu, maksimalno je fokusiran i nada se borbi za pojas kroz skorije vrijeme.

Linker
13. lipanj 2024 16:45