UFC

Paulo Costa: ‘Ovo mi je posljednja borba po ugovoru, ne znam hoću li ga produžiti‘

 Paulo Costa 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Možda i on bolju zaradu potraži negdje drugdje

Bivši izazivač u srednjoj kategoriji, Paulo Costa otkrio je da će mu ovaj subotnji meč protiv veterana Lukea Rockholda ujedno biti i zadnji meč po ugovoru. Također, istaknuo je kako u ovom trenutku ne može biti siguran hoće li potpisati novi s najjačom organizacijom.

‘‘Vidjet ćemo, moramo razgovarati. Radi se o poslu, a o tome ćemo trebati razgovarati. Sad se spremam za ovaj rat, mislim da se neće moći nositi sa mnom. Mislim da će ova borba završiti brzo, ali ne zanima me. Spreman sam na sve‘‘, rekao je Costa.

Također, istaknuo je kako je samouvjeren u jedan od svojih najjačih aduta, a to je snaga udarca. S druge strane, već smo kroz povijest naučili da sposobnost podnošenja istih nije najjača strana veterana Rockholda.

‘‘Ne znam trebam li ga povrijediti odmah na početku borbe, ali znam da će njegova brada biti testirana. To uopće nije upitno.‘‘

Paulo Costa se nije borio još od kraja prošle godine kada ga je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Marvin Vettori. Ta je borba ostala upamćena po Costinom incidentu sa skidanjem kilograma, kada se pojavio i preko granice kategorije iznad.

Ovoga puta se čini da bi Costa ipak mogao zadovoljiti potrebnu kilažu, a nakon meča ćemo očito saznati namjerava li ‘Borrachinha‘ uistinu napustiti UFC ili je to bio samo trik s kojim si nastoji podići cijenu.

Linker
24. travanj 2024 11:41