UFC

Nate Diaz sve je frustriraniji čekajući ugovaranje borbe: ‘Neću se boriti protiv Conora, on je očajan‘

Nate Diaz

 Screenshot (youtube, Ufc)
Jedna borba preostala je Nateu Diazu prema trenutnom ugovoru s najjačom svjetskom MMA promocijom

jedan od najpopularnijih UFC boraca, Nate Diaz, sve je frustriraniji činjenicom da nema ugovoren meč. 12. lipnja (šesti mjesec) Diaz je odradio posljednju borbu i pritom je izgubio od Leona Edwardsa. Sve smo bliži tome da godinu dana prođe od tog nastupa, a Diazu je prema postojećem ugovoru preostao jedan UFC nastup.

Nate se još početkom godine verbalno dogovorio s Dustinom Poirierom da se obračunaju unutar UFC-ova kaveza, ali promocija iz nekog razloga odbija ugovoriti taj meč. Pretpostavka je kako UFC želi trilogiju između Conora McGregora i Natea Diaza. Ako Diaz odbije produljiti ugovor, a posljednji nastup odradi protiv Poiriera ili nekog tko se ne zove Conor McGregor, UFC bi lako mogao ostati bez trilogije koja bi se jako dobro prodala te bi privukla velik interes fanova.

McGregor je trenutno u fazi oporavka od teškog loma noge koji je zadobio u sedmom mjesecu protekle godine, ali čini se kako je povratak sve bliže. ''Notorious'' je fanovima najavio skori povratak, a više o tome možete pročitati OVDJE. Što se Diaza tiče, on tvrdi kako zapravo nije niti zainteresiran za meč protiv McGregora.

''UFC, pokušavam se boriti protiv bilo koga, a nema povratne informacije. Gdje je zapelo? Neću se boriti protiv Conora, on je očajan. Borit ću se protiv nekog drugog, prekinite me kočiti, molim vas. Hvala.'', poruka je Natea Diaza koju je preko Twittera uputio UFC-u

Zašto promocija uporno odbija ugovoriti meč Poiriera i Diaza koji bi također bio sjajan, a obojica boraca ga žele, samo oni znaju. McGregor se ionako nada borbi za titulu istog trenutka kad se vrati u UFC-ov kavez, a Diaz je sve nestrpljiviji po pitanju ugovaranja svog sljedećeg nastupa.

Linker
02. svibanj 2024 07:51