UFC

(VIDEO) Zaiskrilo na sučeljavanju! Osiguranje moralo razdvajati Joséa Alda i Jonathana Martineza

Jonathan Martinez i Jose Aldo

 Screenshot/X (MMA Mania)
Bivši prvak perolake divizije nastupit će u sunaslovnoj borbi nadolazeće UFC 301 priredbe

Predstojeći vikend donosi nam UFC 301 priredbu koju će predvoditi okršaj Alexandrea Pantoje (27-5) i Stevea Ercega (12-1) za pojas muha kategorije, dok ćemo u sunaslovnoj borbi gledati obračun bantam divizije između Joséa Alda (31-8) i Jonathana Martineza (19-4). Tim povodom u srijedu je održana medijska konferencija, a na kraju koje je su borci odradili prva međusobna sučeljavanje.

Posebno je intenzivan bio "faceoff" bivšeg prvaka u perolakoj kategoriji Alda s Martinezom budući da su se borci jedan drugom "unijeli" u lice, a potom i naguravali glavama, zbog čega je interveniralo i osiguranje te spriječilo eventualnu daljnju eskalaciju sukoba. Kako je cijela situacija izgledala, možete pogledati u videozapisu koji slijedi.

Podsjetimo, bit će ovo Aldov izlazak iz MMA mirovine i prvi nastup u UFC-u nakon što je sredinom kolovoza 2022. izgubio jednoglasnom sudačkom odlukom od Meraba Dvalishvilija, a onda odradio dva boksačka meča i u oba upisao pobjede. Martinez je, s druge strane, u nizu od šest uzastopnih pobjeda pod okriljem najjače svjetske MMA organizacije, a posljednji je put u UFC-ov oktogon ušao sredinom listopada prošle godine kada je nokautirao Adriana Yaneza u drugoj rundi.

Linker
03. svibanj 2024 07:55