UFC

Lijepa gesta UFC-a: Mark Coleman i njegove kćerke dobili su ulaznice za UFC 300 event

Mark Coleman

 Louis Grasse/PxImages/Newscom/Profimedia
Prvi prvak u povijesti UFC-ove teške kategorije pozvan je na priredbu od strane same organizacije

Prije nešto manje od mjesec dana, MMA pionir Mark Coleman dospio je na naslovnice brojnih portala. Umirovljeni američki borac herojskim činom spasio je svoje roditelje iz požara.

Kuća u kojoj je Coleman stanovao zajedno s roditeljima našla se pod požarom, a Marka je probudio njegov pas Hammer. Nekadašnji UFC-ov prvak brzo je reagirao, iznio je oca i majku, ali nažalost, pas Hammer nije uspio preživjeti taj požar.

Tijekom spašavanja svoje obitelji Coleman se nagutao dima i završio je u bolnici. Zdravstveno stanje nije bilo dobro, ali Mark se ipak uspio oporaviti, a dojam je kako je sve bolje iz dana u dan.

Sve u svemu, Mark je uistinu oduševio svojim herojskim činom, a velik dio MMA zajednice priključio se prikupljanju novca za Colemana i njegovo liječenje. Dobio je Mark podršku kakvoj se nadao, a dobio je i jedan lijep poziv od strane UFC-a. Naime, Marku je uručen poziv da uživo svjedoči povijesnoj UFC 300 priredbi.

‘‘Tako sam uzbuđen danas. UFC daje meni i mojim kćerkama ulaznice za najveći event ikad, a to je UFC 300 u Las Vegas. Tako sam uzbuđen, a ponajviše zbog ‘BMF‘ pojasa. Glavna borba večeri također je ogromna. Kompletan ‘card‘ je odličan. Vidimo se tamo. Kakav sjajan dan za biti živ i biti najbolja verzija sebe, jer nikada ne znate kada će vam to zatrebati.‘‘, između ostalog poručio je Mark Coleman.

Lijepa gesta UFC-a u svakom slučaju. Još jučer pisali smo vam kako Mark Holloway poziva UFC da Mark Coleman dobije čast uručiti ‘‘BMF‘‘ pojas za koji će se boriti on i Justin Gaethje, a nije isključeno da su UFC-ovi čelnici uvažili taj prijedlog te da se nešto takvo zapravo i sprema. Ipak Coleman navodi kako je posebno uzbuđen zbog borbe za ‘‘BMF‘‘ pojas, što je dobar pokazatelj da UFC radi na nečemu takvom. Ali ako Coleman bude tamo samo kao gost i dalje je to lijepa gesta od strane najveće svjetske MMA organizacije.

Linker
26. travanj 2024 15:51