UFC

Legendarni GSP priznao: ‘Nedostaje mi adrenalin, nedostaju mi pobjede. No, neću se vratiti na UFC 300‘

Georges St-Pierre 

 Canadian Press/Shutterstock Editorial/Profimedia
Legendarni GSP trenutno ima 42 godine i vjerojatno je bolje da više ne ulazi u UFC-ov kavez, a tokom svoje karijere nam je pokazao o kakvom se borcu radi

Veliki je prvak u svoje vrijeme bio legendarni Geotges St-Pierre, a do današnjega dana nitko u velter kategoriji nije učinio ono što je učinio on. Usman se počeo približavati, no Leon Edwards ga je u tome spriječio i tako legendarnog GSP-a zadržao na samom vrhu. Od 2017. se Georges više ne bori, a ostavština mu je uistinu ogromna.

Kako se približava UFC 300, dojam je da organizacija nije uspjela isporučiti ono što je obećala, barem za sad. Neko su vrijeme kružile glasine da će se upravo GSP vratiti na toj priredbi, no to je Dana White brzo demantirao. Međutim, GSP je priznao kako ga ipak ‘‘svrbe rukavice‘‘:

‘‘Ponekad mi sve to nedostaje. Adrenalin, pobjede. Kada pobijedite u meču, ne postoji osjećaj koji se može i približiti tome i nažalost, izgleda da nikada više neću iskusiti taj osjećaj. Više nikada neću osjetiti kako je to osvojiti pojas, morat ću prihvatiti da je to tako‘‘, rekao je GSP.

‘‘Postojao je trač da ću se vratiti na UFC 300, ali jasno sam im dao do znanja da se neću vratiti i da se više ne želim boriti u MMA-u. Trebao sam se boriti na grappling natjecanju, no doživio sam ozljedu te sam i to morao otkazati‘‘, dodao je.

Legendarni GSP trenutno ima 42 godine i vjerojatno je bolje da više ne ulazi u UFC-ov kavez, a tokom svoje karijere nam je pokazao o kakvom se borcu radi. Možda mu je UFC uistinu i nudio povratak, no GSP je ipak svjestan da više nema što dokazivati.

Linker
28. travanj 2024 17:08