UFC

Legendarni Cerrone otkrio plan za mirovinu: ‘Pit ću pivo i dobiti toliki trbuh da si više ne vidim penis‘

Donald Cerrone

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn)
Nakon 16 godina sportske karijere se želi malo opustiti

Legendarni Donald Cerrone umirovio se ove subote nakon poraza od Jima Millera na UFC 276 priredbi. ‘Cowboy‘ je u intervjuu nakon meča rekao da je to vrijeme jednostavno došlo i da se više ne voli boriti.

‘‘Osjećam se dobro. Nekako je najveće olakšanje koje sam imao u životu. Bio sam kao, oh, napokon smo gotovi. Sad je vrijeme za novo poglavlje. Napokon se mogu pomiriti da mi srce govori da je vrijeme za odlazak‘‘, rekao je emotivni ‘Kauboj‘.

Pitali su ga i što je sljedeće, odnosno kakvu bi mirovinu volio imati, na što je odgovorio da je jedina stvar koju želi jest uživati u životu više nego prije. ‘‘Dolazit ću na mnogo borbi, još uvijek volim ovaj sport. Samo više ne želim trenirati‘‘, dodao je.

‘‘Da, pit ću pivo tamo u prvom redu i imati toliko velik trbuh da si više ne vidim penis. To je ono što želim. Dobro pogledajte ovo tijelo, to je zadnji put da ga vidite ovakvog. Nakon ovog se više ne vraćam u ovu formu.‘‘, zaključio je legendarni Cerrone.

‘Cowboy‘ je završio karijeru u 39. godini života nakon 16 godina borilačke karijere. Otišao je kao pobjednik u njih 36, a kao gubitnik iz njih 16. Također, istaknuo je kako ima interesa za glumačku karijeru.

Linker
11. svibanj 2024 15:53