UFC

Khabib Nurmagomedov prihvatio prijedlog Tonyja Fergusona!

Khabib Nurmagomedov and Tony Ferguson 

 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Možda ćemo ih konačno gledati na suprotnim stranama, ali ovaj put u drugačijoj ulozi

Khabib se već odavno umirovio od natjecateljskog MMA, ali njegov veliki rival Tony Ferguson nedavno mu je ponudio da budu na suprotnim stranama trenerske uloge u novoj sezoni "The Ultimate Fighter". Ferguson gaji sumnje u to da će njegov najveći rival na tako nešto stvarno pristati.

Već dulje vrijeme Ferguson izaziva Khabiba na povratak borbama nakon što se prošle godine službeno umirovio. "El Cucuy" smatra kako se Khabib s njime neće boriti, pa ga je zato odlučio izazvati da budu na suprotnoj strani idućeg TUF natjecanja. Khabib je taj izazov prihvatio i poručio Fergusona da "nazove svoje šefove" i dogovori s njima. Bivši neporaženi prvak Fergusona je također pozvao da sudjeluje u njegovoj novoj MMA promociji, Eagle FC.

"Tony, sviđa mi se ideja za TUF. Nazovi svoje šefove i reci im da ti pošalju ponudu. Ali ako neće imati ideje, ja ću ti osobno dati ponudu za Eagle Fight Club promociju, trenutno radimo jako dobar posao."

Ferguson je jako sumnjičav što se Khabibovog obećanja tiče, pa mu je sukladno tome i odgovorio.

"Ti si najveći izbjegavatelj borbi svih vremena, ja sam BOAT, u prijevodu "Best of all time" (Najbolji svih vremena). Prihvatili smo da budemo na suprotnoj strani od debeloglavog na TUF natjecanju. Ali siguran sam da se on neće pojaviti na UFC 249 priredbi, pazite što sam rekao."

Ferguson i Khabib su dogovarali međusoban ogled u čak pet navrata, ali svaki put je to nekako propalo. U posljednjem pokušaju ostvarivanja ove borbe spriječio ih je Covid-19.

Linker
30. travanj 2024 14:48