UFC

Khabib brutalno spustio Fergusonu nakon neukusnih komentara

Khabib Nurmagomedov and Tony Ferguson 

 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Ferguson je ovoga puta izvukao deblji kraj

Rivalstvo Khabiba i Fergusona proteže se već dugi niz godina, a dogovarali su međusoban ogled u čak pet navrata, ali svaki put je to nekako propalo. U posljednjem pokušaju ostvarivanja ove borbe spriječio ih je Covid-19. No nakon što se Khabib umirovio, a Ferguson započeo svoj gubitnički niz, fanovima je postalo jasno da do te borbe nikada neće doći.

Dvojac je neko vrijeme zabavljao javnost opcijom da će se naći na suprotnim stranama ali u trenerskoj ulozi na idućoj sezoni The Ultimate Fighter. Taj 'reality show' je inače bio promocija velike borbe u kojoj bi se borci našli kao treneri svojih timova, ali na kraju bi se i sami obračunali u kavezu. U rijetkim situacijama to se ne bi dogodilo. Ferguson je ponovno započeo provociranje u nadi da će Khabib zagristi mamac.

"Hej Khabieber (aludiranje na Justina Biebera), jesi li gotov sa svjetskom turom? Vrijeme je da postaneš muškarac i da se suočiš s pravim trenerskim izazovom. Možemo se natjecati i u jedenju pita debeljko? Nom Nom Nom vrijeme je da prijeđemo na pravu stvar, 29-1."

Khabibu je očito dosta ovakvog internet ratovanja, te se nije htio upuštati u preduge rasprave, već mu je odgovorio jednom kratkom rečenicom i brutalno mu poklopio.

"Ja čekam da se ti probudiš."

Njegova kratka rečenica je dobila puno više reakcija na Twitteru, a neki komentari fanova bili su u najmanju ruku urnebesni.

"Khabib je ovu rundu pobijedio s 10-7"

"Bilo bi super da stvarno odradite ovaj TUF, to bi bilo urnebesno."

Čini se da je Khabib stvarno dobio ovu rundu verbalnog rata i to s tri boda razlike.

Linker
20. travanj 2024 07:01