UFC

Kevin Holland opovrgnuo optužbe Josepha Holmesa o navodnom napadu: ‘On previše drami‘

 Kevin Holland  

 Matt Davies/Zuma Press/Profimedia
Drama je dobila i epilog

Nakon što je Joseph Holmes nedavno tvrdio kako je bio napadnut od strane Hollandovog tima u petak na MMA eventu u Dallasu, Hollandu nije dugo trebalo da odgovori na ovakve optužbe, te ih opovrgne.

"Sinoć smo bili na XKO (Xtreme Knockout) borbama, zabavljali se, i bili smo na putu prema van. Ali naravno, tada sam vidio ružnog Joea, to neću poricati. On se penjao stepenicama, a ja sam se spuštao. Tada se s nekim mimoišao i otišao na moju stranu stepenica, te očekivao da ću se ja njemu pomaknuti." - započeo je Holland svoju stranu priče.

"Ja sam mu rekao da se malo primiri, na što me on primio za kaput. Čim me primio, gotovo pa smo pali niz stepenice. Samo radi brzih refleksa smo oboje uspjeli ostati na nogama. No nakon što sam popravio kaput, ne znam što se dalje dogodilo. Ne sjećam se ničega o čemu on priča. Samo se sjećam da je on započeo tučnjavu, a ja sam ju završio. To je ono što se preklapa u našim pričama. A sva ostala drama je vjerojatno bila između njega i nekog drugog. Nemoj više koristiti moje ime da sebe uzdižeš."

Holmesova strana priče je bila takva da ga je napalo i udaralo nekoliko članova Hollandovog tima, te da su prestali tek kad im je Holland tako naredio. Holmes također tvrdi kako cijela ta priča o njihovom sukobu datira još od ranije kada se nalazio s bivšom curom od Hollandovog ujaka. Holmes je predložio da sve riješe borbom u kavezu, no Holland ipak to želi riješiti samo na sparingu.

"Ako se želiš tući, imamo dvoranu. Rekao si da javimo UFC-u da nam pošalju ugovor. Čisto sumnjam da će oni tebi poslati ikakav ugovor. Ako želiš na sparing, čekam te u dvorani. Čak si se okomio na mojeg mlađeg brata na društvenim mrežama i nazvao ga klaunom. Dat ću ti dvadeset tisuća dolara ako dođeš na sparing." - zaključio je Holland.

Linker
26. travanj 2024 04:26