UFC

Jorge Masvidal tvrdi da Edwards izbjegava borbu protiv njega: ‘Može ju dogovoriti da uistinu želi‘

Jorge Masvidal

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Sve da je to i istina, Edwardsa sigurno čeka Usman i treći meč protiv njega

Novi prvak velter kategorije Leon Edwards i bivši izazivač Jorge Masvidal se nikako ne podnose, a jednom su se čak i potukli u ‘‘backstageu‘‘ tijekom priredbe u Londonu 2019. kada je Edwards izašao s ranom ispod oka. Nakon toga se nisu sretali, barem ne javno.

No, odavno se povlači priča oko eventualnog meča njih dvojice, a jednom je i bio dogovoren iako se nije dogodio. Otkako je Edwards postao prvak, Masvidal ga je počeo prozivati više nego ikad, a jučer je i rekao kako je Leon taj koji borbu ne želi i da blefira.

‘‘Tip je doslovno sad prvak, da kaže Dani Whiteu i da UFC želi da se borim s njim, oni bi to lako učinili. Zato što sam ja jedini u diviziji koji prodaje četiri do pet puta više PPV-ova od svih ostalih. Brojevi su tu i ne lažu‘‘, rekao je Masvidal za MMA Junkie.

‘‘Ako želi borbu, borba je tu za njega. Ali on ne želi tu borbu, jedino što želi jest zabavljati se idejom o toj borbi. Rekao je ovo, rekao je ono, ali da želi tu borbu mogao bi ju dogovoriti. Ti si prvak i još si uvijek povrijeđen jer govoriš o meni i dalje, pa onda dogovori tu borbu. Ako sam toliko utjecao na tebe da ne može proći ni jedan dan da ne misliš na mene, dogovori tu borbu‘‘, zaključio je ‘‘Gamebred‘‘.

Masvidal je trenutno u nizu od tri poraza, od čega su dva od Usmana i jedan od Covingtona, a još se uvijek ne zna kada će se vratiti u kavez.

Linker
27. travanj 2024 07:27