UFC

Johnny Walker rekao da želi postati dvostruki UFC prvak: ‘Želim biti poput Cormiera, on je inspiracija‘

Johnny Walker

 AGIF/ddp USA/Profimedia
Walker je sinoć s lakoćom pobijedio Paula Craiga te je uistinu pokazao napredak, no sigurno ima još posla oko svojih vještina

Johnny Walker je noćas na UFC 283 priredbi vrlo lagano i bez problema došao do pobjede nad Paulom Craigom. U jednom je trenutku Johnny pokušao Craiga udariti nogom, a ovaj mu je taj udarac uhvatio. Dok mu je držao nogu, Walker je pogodio nekoliko snažnih udaraca koji su presudili Craigu. Nanio mu je tako drugi vezani poraz, dok je Walkeru ovo bila druga uzastopna pobjeda.

Na samom početku njegove UFC karijere, Walker je slovio za borca koji predstavlja najveću opasnost za Jona Jonesa. Ipak, ispostavilo se da tome nije bilo tako te je za Brazilca uslijedio nešto lošiji period. Walker je u posljednja dva nastupa izgledao dosta dobro, a rekao je kako mu je cilj postati dvostruki UFC prvak:

‘‘On (Daniel Cormier) je dvostruki prvak. To je moj san, a DC je tip koji je to učinio. Želim biti na njegovom nivou jednog dana. Želim biti dobar hrvač, želim nadograditi svoje vještine. Želim biti spreman činiti ono što je i on činio. Znam da je to velika stvar, on je veliki borac i motivacija za mene tako da i ja želim postati dvostruki prvak‘‘, rekao je Walker na press konferenciji nakon sinoćnje priredbe.

Dotaknuo se i pobjede nad Craigom:

‘‘Taj tip je završio Jamahala Hilla i Magomeda Ankalaeva, a ja sam završio njega. Znam da je u MMA-u drugačije nego u drugim sportovima, ali to nešto znači.‘‘

Walker je u posljednja dva meča uistinu pokazao napredak te izgleda da je ozbiljno shvatio da mora poraditi na svojim nedostacima.

Linker
14. svibanj 2024 20:28