UFC

Felder ili Brown? Jim Miller o UFC-u 300: ‘To bi bili brutalni mečevi, idemo dići publiku na noge‘

Jim Miller

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Upisao je 26. pobjedu unutar najjače svjetske organizacije

Jim Miller i UFC 300 povezivali su se posljednjih godina i sada je konačno došlo vrijeme da se spoje. Prije UFC Fight Night 234 u subotu, Milleru (37-17 MMA, 26-16 UFC) već je obećano mjesto na nadolazećoj jubilarnoj priredbi promocije 13. travnja.

Sada je slavio protiv Gabriela Beniteza te upisao 26. pobjedu u promociji, što ga je još više odvojilo od ostatka skupine na UFC-ovoj ljestvici pobjeda svih vremena. S već poznatim "kada" i "gdje" za njegovu sljedeću borbu, pozornost se usmjerava na pitanje "tko".

Odmah nakon pobjede, Miller je u šali prozvao Brocka Lesnara – ali su se u ozbiljnijem dahu spomenula još dva imena: Paul Felder i Matt Brown. Iza pozornice nakon pobjede, Miller je iznio svoje mišljenje o svakom meču na konferenciji za novinare.

"Paul i ja smo se skoro borili 2015. Mislim da bi ta borba bila brutalna, ja i on, zatvoreni u kavezu 15 minuta. Također mislim da je i ta borba s Brownom nevjerojatna. Mislim da je to sjajno, jer prvo, ne moram skidati kile i drugo, on je tip s najviše završnica u velter kategoriji. Ja sam tip s najviše završnica u lakoj kategoriji. To je borba za UFC 300. Kako god bilo, priredimo šou, dignimo publiku na noge".

Felder (17-6, 9-6 UFC) nije se borio od studenog 2020. godine i ranije je naznačio da je u mirovini, ali nedavno je najavio povratak.

Nakon UFC Fight Night 234 priredbe, Felder je razgovarao s novinarima. Iako se neće definitivno posvetiti, naznačio je da će ga borba protiv Millera na UFC-u 300 vjerojatno službeno izvući iz mirovine.

Brown (24-19, 17-13 UFC) je također izrazio interes za meč na društvenim mrežama, a sada samo preostaje za vidjeti tko će dobiti tu čast da pravi društvo istinskoj legendi UFC-a.

Linker
27. travanj 2024 08:09