UFC

Dok se u subotu borio protiv Spivaka, Cirylu Ganeu su opljačkali stan! Ukrali mu 150 tisuća eura vrijednu imovinu!

 Ciryl Gane

 Patrick T. Fallon/AFP/Profimedia
Nema sumnje da će ovo pokvariti Ganeovo veselje od subote navečer jer mu je ukradena uistinu vrijedna imovina

Veliki pritisak bio je na Cirylu Ganeu proteklog vikenda. Poraz od Sergheija Spivaka donio bi mu veliki pad u karijeri, no ‘‘Bon Gamin‘‘ je podosta lagano riješio Moldavca i vratio se na pobjedničke staze nakon teškog poraza od Jona Jonesa u trećem mjesecu ove godine. Gane je demonstrirao kvalitetu, tako da će biti uzbudljivo pratiti ga u narednim mečevima.

Iako mu je sigurno laknulo nakon što je iz kaveza izašao kao pobjednik, smračilo mu se kad je došao kući ujutro nakon meča i slavlja nakon njega. Naime, dok se Gane borio u kavezu protiv Spivaka, provaljeno mu je u stan te su mu ukrali mnoštvo vrijedne imovine, tako da mu noć ipak neće ostati u lijepom sjećanju.

Kako prenose francuski mediji, oko 7:30 u nedjelju ujutro je Ciryl pozvao policiju da prijavi pljačku stana. Istražitelji su potvrdili da se zločin dogodio točno u vrijeme kada je Ciryl bio u kavezu, tako da su potvrdili da sumnjaju na nekoga kome je Gane detaljno povjerio svoje planove te večeri.

Također, mediji prenose i da mu je otuđena imovina u vrijednosti od vrtoglavih 150 tisuća eura, a između ostalog su mu ukrali Rolex te više komada različitog nakita. Policija i dalje istražuje cijeli slučaj, a za sada nema novih informacija.

Nema sumnje da će ovo pokvariti Ganeovo veselje od subote navečer jer mu je ukradena uistinu vrijedna imovina. Nadamo se samo da će počinitelji biti pronađeni i propisno kažnjeni, te da će se UFC-ovom teškašu vratiti sve stvari koje su mu te noći ukradene.

Linker
29. travanj 2024 21:38