UFC

Deiveson Figueiredo tvrdi: ‘Član Morenovog tima je špijunirao moj trening kamp, ali ovo je Brazil‘

 Deiveson Figueiredo 

 AGIF/ddp USA/Profimedia
Izgleda da Figueiredo nije bio ozbiljan, a Moreno je i prihvatio šalu

Po prvi puta u povijesti UFC-a gledat ćemo četvrti međusobni meč između dvojice boraca, a radi se o borbi za titulu u muha kategoriji između Deivesona Figueireda i Brandona Morena. Njih dvojica su kavez dijelili već tri puta, a u prvom mjesecu će to učiniti i po četvrti put.

Prvi meč ove dvojice odličnih boraca završio je neriješeno, a to je bilo krajem 2020. godine na UFC 256 eventu. Oko pola godine kasnije, točnije na UFC 263 susreli su se po drugi put i tada je pobjedu ‘‘submissionom‘‘ odnio Moreno i to u trećoj rundi, da bi opet pola godine kasnije Figueiredo osvetio poraz na UFC 270 priredbi i to jednoglasnom sudačkom odlukom nakon pet rundi.

Sada se uskoro susreću i po četvrti put, ali ovoga puta Figueiredo je imao dosta toga zanimljivoga za reći. Naime, jučer je rekao kao je član Morenovog tima špijunirao njegov trening kamp:

‘‘Kao što sam rekao, ovo je Brazil i sve što on radi na kraju dođe do mene. Znam da je to radio, a ništa drugo i ne zna. Ali bit će mu isto. Prvi puta me je sretno pobijedio, ali to se neće ponovno dogoditi. Treniram za tebe, plačljivko‘‘, rekao je Figueiredo nakon optužbe.

Moreno je to naravno negirao, a cijela situacija je prošla u smiješnom tonu. Izgleda kako ova dva borca uistinu nemaju ništa jedan protiv drugog, no jasno im je kako moraju promovirati borbu.

Inače, Figueiredo i Moreno predvode UFC 283 event koji će se 21.1. održati u Riu de Janeiru.

Linker
29. travanj 2024 09:40