UFC

Dana se zahvalio Leonu Edwardsu: ‘Za UFC 300 smo mu nudili trojicu protivnika. Sve ih je prihvatio, ali njega nitko‘

Dana White i Leon Edwards 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Prava je šteta što na UFC 300 nećemo gledati prvaka velter kategorije, no termina za njega će sigurno biti

Rano jutros prema našem vremenu je UFC-ov predsjednik Dana White najavio glavnu borbu večeri UFC 300 priredbe i time razočarao mnoštvo fanova. Meč između Alexa Pereire i Jamahala Hilla je odličan i sigurno je imao svoje mjesto na priredbi, no najavljivali su mjesecima veliki spektakl i velike zvijezde – od toga neće biti ništa.

Kako god, Dana je otkrio i da se na priredbi trebao naći prvak velter kategorije, Leon Edwards. Međutim, otkrio je i kako su mu ponuđena tri protivnika, a Leon je prihvatio svu trojicu. No, niti jedan nije prihvatio meč protiv njega:

‘‘Dopustite mi da kažem ovo – Leonu Edwardsu smo nudili tri protivnika tokom cijelog ovog perioda. Leon nije rekao ‘ne‘ niti jednom od njih. Lik je apsolutni ubojica. Imali smo tri protivnika koje smo bacili na njega za UFC 300, svima je rekao ‘da‘. Htio se boriti protiv bilo koga. Dečko je apsolutna legenda. Hvala ti Leone, veliko poštovanje‘‘, rekao je Dana na press konferenciji.

‘‘Tog tipa ne može biti manje briga nego što jest. Zanima ga samo izazov, spreman je boriti se protiv bilo koga. Obožavam to i poštujem jako puno. Nije bilo do novca, sve je bilo do tajminga. Imali smo trojicu ubojica, no ovo je biznis u kojemu je hrpa ozljeda i ostalih sranja‘‘, dodao je.

Prava je šteta što na UFC 300 nećemo gledati prvaka velter kategorije, no termina za njega će sigurno biti. Što se tiče te priredbe, ukoliko kažemo da je ovaj UFC 298, ali i nadolazeći UFC 299 bolji ‘‘card‘‘ nego 300, nećemo pogriješiti.

Linker
26. travanj 2024 16:00