UFC

Conor McGregor djeluje da je ovog puta ipak našao zajednički jezik s UFC-om: ‘Ovog ljeta se vraćam!‘

Conor McGregor

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Irska MMA zvijezda se konačno vraća u UFC-ov kavez ovog ljeta

U iščekivanju svog dugo očekivanog povratka u oktogon, Conor McGregor artikulira svoje težnje za nadolazeću godinu, predviđajući svoj povratak samo kao početnu fazu u onome za što se nada da će biti putovanje od dvije borbe koje će se odvijati tijekom 2024. Uspoređuje sebe i izvrsnost ostalih boksača poput Anthonyja Joshue i Josepha Parkera, McGregor naglašava dubok utjecaj nepokolebljive predanosti na atletsku izvedbu uslijed vraćanja nakon poraza.

"Pogledajte Anthonyja Joshuu upravo sada, s dosljednošću", primjećuje McGregor, a glas mu je prožet divljenjem. "Gledao sam uz ring, gledao sam - bum, bum, bum, svaki put oštrije." Vidi se da su boksačke zvijezde ostavile velik utjecaj na njega jer je bio posjetitelj najvećih priredbi u prošloj godini.

Udubljujući se u tehničke nijanse svoje pripreme, McGregor otkriva promišljen pristup svom režimu treninga. "Od svoje posljednje borbe nisam dotaknuo vagu, nijednom", iskreno kaže, naglašavajući svoju želju da zadrži osjećaj neizvjesnosti u vezi sa svojom trenutnom težinom - pristup koji ima za cilj poticanje pojačanog osjećaja spremnosti za izazove koji leže pred njim. Razmišljajući o optimalnom broju rundi za svoju nadolazeću borbu, McGregor razmišlja o mogućnosti ograničenja svog angažmana na tri. "Sad ću stvarno lijepo odraditi tri tri runde", objašnjava, izražavajući svoju sklonost fokusiranoj i fino izbrušenoj izvedbi tijekom duljeg trajanja.

Dok je trenutačno angažiran u promociji svoje nadolazeće uloge u ‘‘remakeu‘‘ "Road House" filma zajedno s Jakeom Gyllenhaalom—pothvatom koji treba očarati publiku nakon svoje ekskluzivne premijere na Amazon Prime 21. ožujka—McGregor ostaje odlučan u svojoj predanosti nastavku priprema za UFC s nepokolebljivom predanošću nakon što se press turneja približi kraju. "Sada ne mogu glumiti gluposti", tvrdi McGregor, priznajući potrebu da se usredotoči u iščekivanju nadolazećeg izazova. "Idem unutra, čovjek će pokušati zamahnuti bombama prema meni, tako da mi je super. Meni je super i uzbuđen sam i jedva čekam."

Njegove riječi odzvanjaju osjećajem svrhe i odlučnosti, naglašavajući težinu zadatka koji je pred nama i neizostavnu ulogu disciplinirane pripreme u postizanju uspjeha u najvećoj svjetskoj MMA promociji - UFC-u.

Linker
27. travanj 2024 10:25