Ostalo

Predsjednik PFL-a rado bi potpisao Conora McGregora: ‘ Najkreativniji smo, najagresivniji i najzainteresiraniji – spremni smo‘

Conor McGregor

 Nick Bradshaw/PA Images/Profimedia
McGregorova budućnost i dalje nije poznata, trenutno je okupiran promocijom filma ‘‘Road House‘‘

Conor McGregor (22-6) u oktogon je posljednji put kročio nakon poraza od Dustina Poiriera (30-8, 1 NC) 2021. na UFC-u 264. Irac je slomio nogu te je bio prisiljen na dugoročnu rehabilitaciju. Sada se vratio i odlučan je u namjeri da u kavez zakorači još ove godine, no prva četvrtina godine polako prolazi, a on još uvijek nije uspio dogovoriti meč.

Na Novu godinu „Notorious“ je izjavio da će se boriti protiv Michaela Chandlera (23-8) 29. lipnja. Dana White, čelni čovjek UFC-na tu je ideju odmah negirao, rekavši da prvo želi vidjeti da McGregor odradi kamp za pripremu. McGregor ima dvije preostale borbe u UFC ugovoru, ali vlasnik PFL-a, Donn Davis probao je uhvatiti priliku da dobije McGregora.

“Ovo što kažem, nije nužno samo o McGregoru, već se obraćam bilo kojem borcu. Bilo da je to Jon Jones, ‘Notorious‘ ili tko drugi. Tržište shvaća da sada imamo kapital da učinimo bilo što. Naša je želja da razmišljamo drugačije i neograničeno i želimo organizirati najveće borbe na svijetu, ostvariti neviđene stvari“, rekao je Davis.

PFL je već pokazao da je spreman potpisati velika imena. Uspio je zgrabiti Francisa Ngannoua, Claressu Shields i Amandu Serrano. A još ranije, organizacija je ponudila Nateu Diazu 15 milijuna dolara za borbu protiv Jakea Paula u kavezu.

“Dakle, ne postoji ništa što već nemamo da napravimo najveće borbe, s najvećim borcima, na najvećoj pozornici. Ali, svi koji su zainteresirani i kad god su slobodni, mi smo spremni za vas. Najkreativniji smo, najagresivniji i najzainteresiraniji“, zaključio je Davis.

Dok je budućnost povratnika McGregora u zraku, Dana White je prokomentirao da McGregora koče obveze van oktogona. McGregor je nedavno promovirao svoj novi film, Road House. Ircu je to bio prvi ozbiljniji glumački pothvat, a s obzirom na pozitivne komentare, McGregor je pokazao interes za nastavak glumačke karijere.

White je to naveo kao jedan od razloga zašto datum borbe nije objavljen.

“Ne postoji nedostatak komunikacije. No, znaš li gdje je on večeras? U New Yorku, na premijeri Road Housea. Trenutno ima drugih obaveza koje mora izvršiti. Pazim na njega, ali tako je kako je. On se posvetio filmu i ne može raditi oboje. Reci mi ako griješim, ali jednom kada počnete zarađivati puno novca, više niste gladni kao prije i teško se vratiti u dvoranu.“ izjavio je White.

Linker
29. ožujak 2024 12:49