UFC

Chael Sonnen konačno oslobođen za prebijanje petorice muškaraca koji su mu vrijeđali ženu

 Chael Sonnen  

 Diego Ribas/Zuma Press/Profimedia
Napali su ga, ali su to ubrzo požalili

U prosincu 2021. godine ‘The Bad Guy‘ našao se u ozbiljnim problemima nakon što je bio optužen da je u jednom hotelu u Las Vegasu prebio nekoliko muškaraca. Sada, gotovo dvije godine nakon incidenta, slučaj je konačno priveden kraju. Sonnen će tako morati platiti 750 dolara globe, a sve ostale optužbe protiv njega su odbačene.

Podsjetimo se, nekoliko muškaraca počelo mu je vrijeđati ženu, na što je on naravno reagirao. Oni su ga potom napali, te u posljetku izvukli deblji kraj.

"Bilo ih je samo devetero, ne znam kako su uopće mogli pomisliti da ih je dovoljno. Vjerojatno su me zamijenili s nekim drugim. Mislili su da ih je devetero dovoljno!" - rekao je Sonnen za The Mac Life.

Da nije jak samo na riječima dokazivao je u kavezu, ali i izvan njega. Fanovi u šali znaju reći da je Sonnen i dalje neporažen, no poraze je itekako doživio. Za UFC titulu srednje kategorije borio se u dva navrata, oba puta protiv Andersona Silve. Ono što je najviše obilježilo ta dva susreta nisu same borbe već nova razina ‘trash talk‘ vrijeđanja kakva se do tada nije još mogla čuti.

Koliko je bio popularan govori i činjenica da je odmah nakon poraza u borbi protiv Silve odmah ubačen u borbu za pojas poluteške kategorije protiv Jona Jonesa, koji ga je pobijedio već u prvoj rundi.

Linker
11. svibanj 2024 15:14