UFC

BORILAČKI TJEDAN: UFC 294 donosi veliki revanš između dvojice prvaka, pratimo ga u nama pogodnom terminu!

UFC 294

 Ufc
Iako nema brojčano puno različitih priredbi, itekako nas čeka sadržajan vikend u borilačkom smislu

Iako nas ovoga vikenda ne očekuje puno borilačkih priredbi, to nikako ne znači da ispred nas nije sadržajan borilački vikend. ‘‘Jedan, ali vrijedan‘‘ UFC 294 donosi pregršt uzbuđenja i zanimljivih mečeva, a ovoga puta neće ostati zakinuti ni fanovi boksa koji će također uživati u jednom odličnom meču.

UFC 294 – Makhachev vs. Volkanovski

Svi sve znamo – Charles Oliveira je prošloga tjedna doživio veliku posjekotinu na treningu te je bio primoran povući se iz meča, no stvar je spasio prvak perolake kategorije, Alexander Volkanovski. Deset dana prije priredbe mu je zazvonio telefon, a on je spremno prihvatio ovaj jako težak izazov. Osim ovog velikog revanša, gledat ćemo i novi meč Khamzata Chimaeva, a njegov originalni protivnik je također promijenjen. Paulo Costa se još bori s infekcijom na laktu, tako da je u meč uskočio bivši prvak velter kategorije Kamaru Usman, a bit će to nedvojbeno najveći izazov u dosadašnjoj karijeri popularnog Chimaeva. Nastupit će i Magomed Ankalaev, Johnny Walker, Muhammad Mokaev, Ikram Aliskerov i drugi, a najbolji dio od svega jest da ćemo priredbu pratiti u nama pogodnom terminu.

GDJE: Etihad Arena, Yas Island, Abu Dhabi

KAD: U subotu, 21.10. Preliminarni dio počinje od 16:00 h, dok je glavni na rasporedu od 20:00. Za nas ne može bolji termin!

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Joshua Buatsi vs. Dan Azeez

Odličan meč u poluteškoj kategoriji očekuje nas ove subote. Ovo će takođet biti ‘‘title eliminator‘‘ za WBA titulu u poluteškoj kategoriji, tako da ćemo pobjednika uskoro gledati u meču za pojas. Odličnom Buatsiju ovo će biti drugi nastup ove godine nakon što je u petom mjesecu odlukom sudaca svladao Pawela Stepiena, a neporaženi Azeez bit će njegov novi izazov. Ovo je okršaj četvrtog i petog boksača svijeta prema BoxRecovoj ljestvici, odnosno prvog i drugog u Velikoj Britaniji. Nema sumnje da nas očekuje jako kvalitetan boks, tako da je i ova priredba vrijedna svake pažnje.

GDJE: O2 Arena, London

KAD: U subotu, 21.10. u 21:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
28. travanj 2024 11:15