UFC

BORILAČKI TJEDAN: UFC 290 donosi dvije borbe za titulu, kralj perolake kategorije ponovno ulazi u kavez

UFC 290

 Ufc

Pred nama je jedan nadasve zanimljiv borilački vikend, a u fokusu će dakako biti UFC 290 kojeg predvode Volkanovski i Rodriguez. Vaso Bakočević će imati novi nastup, a tu je i regionalna organizacija u usponu – Armmada. Detaljnije pročitajte u nastavku:

UFC 290 – Volkanovski vs. Rodriguez

‘‘International Fight Week‘‘ je, što znači da nas ovog vikenda čeka PPV event. UFC 290 donosi okršaj kralja perolake kategorije Volkanovskog protiv privremenog prvaka Yaira Rodrigueza, a Brandon Moreno će svoj pojas braniti protiv Alexandrea Pantoje. Gledat ćemo okršaj između Du Plessisa i Whittakera, a očekuju nas novi nastupi Dana Hookera, Jalina Turnera, Bo Nickala, Robbiea Lawlera i brojnih drugih.

GDJE: T-Mobile Arena, Las Vegas

KAD: U noći sa subote (8.7.) na nedjelju (9.7.) u 00:00. Preliminarni dio počinje u 2:00, dok glavni standardno starta od 4:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Armmada 5

Regionalna organizacija priprema peti event po redu, a na njemu će nastupiti neka regionalnim fanovima poznata imena. Tu su Jovan Leka, Vlado Neferanović, Zoran Đođ i brojni drugi, tako da je odlična zabava zagarantirana.

GDJE: Sportska hala Tikvara, Bačka Palanka

KAD: U subotu, 8.7. u 21:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Zepter Revija 2 – Vaso Bakočević vs. Ivica Jakopić

Iako se ne radi o boksu golim šakama, Vasu ćemo ipak gledati na ovom eventu. Protiv Ivice Jakopića borit će se u boksu ali s MMA rukavicama, tako da akcije sigurno neće nedostajati ni na ovom eventu.

GDJE: Kraljev trg, Zlatibor

KAD: U subotu, 8.7. u 18:00 sati.

Linker
27. travanj 2024 07:23