UFC

Bisping tvrdi da je Ngannou pogriješio napustivši UFC: ‘Fury će ga deklasirati, i što će onda?‘

 Francis Ngannou

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Rekao je kako je najviše očiju u njega uprto upravo u MMA svijetu, te se pitao što će Francis raditi nakon borbe protiv Furyja

Francis Ngannou je za vikend i službeno napustio UFC, a od tog trenutka je glavna tema rasprava borilačkih fanova diljem svijeta. Bivši prvak teške kategorije sada je slobodan borac i može birati u koju organizaciju, ali i u koji sport želi, a već sada čelni ljudi vodećih organizacija uvelike govore kako sastavljaju ponude za najtraženijeg teškaša na svijetu.

U jednoj se stvari uglavnom fanovi slažu, a to je da je Francis učinio ispravnu stvar napustivši UFC. Sada je slobodan i može boksati protiv Tyson Furyja i raditi što želi, no Michael Bisping smatra da je napravio grešku odbacivši UFC te smatra kako se neće dobro provesti protiv Furyja.

‘‘Ono što je Francis uistinu želio jest da ode od UFC-a, no ja mislim da se loše snašao u cijeloj situaciji. Mislim da će više očiju biti uprto u njega u MMA svijetu, no on želi boksati protiv Tysona Furyja. Ali najiskrenije, to će biti jedna borba i kraj za Francisa. Ne želim iskazivati nepoštovanje – u MMA-u je bio odličan, a bit će i u boksu – ali će također biti deklasiran. Tyson Fury će ga pobijediti u 9 od 10 borbi, i što će onda Ngannou nakon te borbe?‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

Treba uzeti u obzir da će u borbi protiv Furyja zaraditi ogromnu količinu novca da mu vjerojatno ni neće trebati nikakva druga borba nakon toga. No uvijek ostaje otvoreno pitanje sa sportske strane gdje će uistinu Francis nakon meča s Furyjem. Nema sumnje da će ga i nakon toga željeti sve moguće organizacije.

Linker
24. svibanj 2024 22:27