UFC

Bisping smatra da je Du Plessis bijesan što je Usman uskočio protiv Chimaeva: ‘On zaslužuje boriti se za titulu‘

Dricus Du Plessis 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Jedini problem za Dricusa će biti ukoliko pobjednik između Usmana i Chimaeva odmah napadne pojas, što je jako moguće

Paulo Costa ipak nije bio u mogućnosti nastupiti ovoga tjedna u Abu Dhabiju na UFC 294 priredbi, te iako je govorio kako može i kako je spreman, UFC-ovi liječnici su ipak procijenili da nikako nije dobra stvar što je prije samo tri tjedna bio na operaciji lakta. Kamaru Usman je uskočio, tako da Khamzat nije ostao bez nastupa.

Iako je UFC 294 doživio neke promjene, i dalje se radi o pravom spektaklu u Abu Dhabiju. Međutim, Michael Bisping smatra da postoje borci u srednjoj kategoriji koje je dogovor između Usmana i Chimaeva direktno oštetio te zbog toga nikako neće biti sretni.

‘‘Ovakva odluka će natjerati neke borce da podignu obrve. U srednjoj kategoriji sigurno postoje budući izazivači jer ukoliko pogledamo rang ljestvice, Strickland je prvak, upravo je imao odličnu pobjedu protiv Adesanye, pobijedio ga je 4-1 u rundama‘‘, započeo je Bisping na svom YouTube kanalu.

‘‘Zatim imamo broj dva, a to je Dricus Du Plessis. Jednostavno morate vidjeti da je on sada taj koji je bijesan kada je čuo ove vijesti jer je čovjek upravo pobijedio Roberta Whittakera i još na sve to taj njegov niz pobjeda, ali i način na koji je pobijedio sve te ljude. Treba ga razumjeti, on se trebao boriti za pojas‘‘, dodao je.

Jedini problem za Dricusa će biti ukoliko pobjednik između Usmana i Chimaeva odmah napadne pojas, što je jako moguće. Tek će tada Du Plessis dobiti pravi razlog da bude bijesan, te je uistinu teško zamisliti da UFC ne pošalje Chimaeva na titulu ukoliko pobijedi Usmana.

Linker
27. travanj 2024 20:46