UFC

Aspinall o potencijalnom meču s Pereirom: ‘Ne maltretiram manje tipove, ali ako želi - poslat ću ga na otpad‘

Tom Aspinall

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Privremeni prvak UFC-ove teške kategorije očitovao se o glasinama koje već danima kruže javnim prostorom

"Fight card" UFC 300 priredbe polako se popunjava, a javnim prostorom već se danima šire glasine o tome da bi 14. travnja na jubilarnoj priredbi u vegaškoj T-Mobile Areni snage mogli odmjeriti Tom Aspinall i Alex Pereira. O tome da bismo tu borbu doista mogli gledati nedavno je komunicirao Chael Sonnen, a sada se o cijeloj priči oglasio i sam Aspinall.

"Ako on to želi - borit ćemo se", rekao je Aspinall na svom YouTube kanalu, pa dodao: "Nisam nasilnik, ne maltretiram manje tipove, ali ako ovaj manji tip želi da ga pošaljem na otpad, možete računati na mene".

Eventualna borba između Aspinalla i Pereira ima neupitan komercijalni potencijal budući da bi, pored "Poatanovog" debija u teškoj kategoriji, predstavljala i njegov napad na treći pojas - doduše privremeni. S druge strane, Aspinall, koji se našao u svojevrsnom limbu budući da čeka povratak Jona Jonesa i njegov meč sa Stipom Miočićem, imao bi priliku ostati aktivan. Hoće li se meč između aktualnog prvaka poluteške kategorije i vlasnika privremenog pojasa u "heavyweightu" doista dogoditi, ili će sve ostati samo na glasinama, trebali bismo saznati uskoro.

Linker
13. svibanj 2024 19:47