UFC

Adesanya otpisao mogućnost treće borbe protiv Whittakera: ‘Znam kako ta knjiga završava‘

Robert Whittaker vs Israel Adesanya

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Predložio mu i prelazak u polutešku kategoriju

Iako je Robert Whittaker bio puno kompetitivniji u revanšu protiv prvaka srednje kategorije, Israela Adesanye, nego u njihovom prvom meču, izgleda kako Adesanya nema interesa za potencijalnom trećom borbom.

Na press konferenciji uoči UFC 276 priredbe, koju predvodi braneći pojas prvaka protiv Jareda Cannoniera, prvak je bio upitan o potencijalnoj trilogiji protiv Whittakera, no Adesanya nije bio zainteresiran:

''On je odličan borac, to mu moram priznati. Ali znam kako ta knjiga završava, pročitao sam ju već dva puta. Prvi puta je bilo kratko čitanje, a drugi put je ipak bilo malo brže'', rekao je.

Nastavio je Adesanya: ''On će sigurno biti na vrhu još dugo. Ako se opet budemo borili, znam kako ta knjiga završava. Zato sam uzbuđen zbog ove sad borbe, malo nove krvi, netko s kim se još nisam borio. Ako Whittaker želi može otići u polutešku i tamo se okušati, ali ja nemam interesa u čitanju iste knjige iznova.''

Jared Cannonier, bivši teškaš i poluteškaš, ima pet pobjeda u šest nastupa otkad se supustio u srednju kategoriju. Iako je Adesanya uzbuđen zbog ove borbe jer se s njim još nije borio, ne vidi ga kao neki veliki izazov.

Meč je na rasporedu sljedeći vikend, 2. srpnja (sedmi mjesec), a održat će se u T-mobile areni u Las Vegasu.

Linker
06. svibanj 2024 17:02