Regija

(VIDEO) ‘Uspon Antonija Plazibata‘: Pogledajte Gloryjev video Plazibatovih najboljih trenutaka

Antonio Plazibat

 Screenshot (youtube, Glory Kickboxing)
Našeg Plazibata idućega vikenda očekuje rumunjski nokauter Catinas

Antonio Plazibat sljedećega vikenda sastat će se sa rumunjskim nokauterom Raulom Catinasom, inače desetim borcem na službenoj rang ljestvici. Iako je Plazibat prvi izazivač, nema namjeru čekati Rica Verhoevena koji će sada vjerojatno uzeti borbu s Alistairom Overeemom koji je nedavno pobijedio Badra Harija.

Svi smo do nedavno mislili da je Plazibat drugom pobjedom i nokautom zapečatio svoj napad na titulu, planove mu je pokvario Overeem koji je nakon 12 godina ponovno došao u kickboks te je u povratničkom meču pobijedio legendarnog Harija. Odmah nakon borbe Verhoeven se sučelio s Alistairom, tako da je samo pitanje vremena kada će taj meč biti i služben.

Plazibat je tako još jednom ostao bez napada na pojas, ali ne žali pretjerano nego je odmah našao drugu borbu. No, dojam je da nije bilo lagano pronaći protivnika za njega jer se iduće subote bori protiv desetorangiranog teškaša Raula Catinasa, no njegov redni broj ne smije nikoga zbuniti.

Pod okriljem Gloryja Catinas je odradio samo jednu borbu koju je izgubio, ali sveukupno u karijeri ima 41 pobjedu i sedam poraza. Čak je 33 puta Catinas slavio nokautom, a ovo će mu biti prvi meč ove godine.

Neki dan su se Plazibat i Catinas suočili te su si uputili brojne prijetnje, ali Plazibat je djelovao smirenije tako da se nadamo da će to i presuditi u meču. Cijeli tekst možete pročitati OVDJE.

Dok čekamo idući vikend i borbu, uživat ćemo u videu kojeg je Glory priredio o našem Antoniju:

Linker
04. lipanj 2024 08:44