Regija

(VIDEO) Plazibat je jednom već uništio ‘Tenka‘: Prisjetite se kako je nokautirao svog idućeg protivnika

Tarik Khbabez vs. Antonio Plazibat

 Screenshot (youtube, Glory)
Hrvatski teškaš ponovno se susreće s borcem kojeg je prošle godine nokautirao

28-godišnji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat danas je saznao ime svog idućeg protivnika. Marokanac Tarik Khbabez stajat će sa suprotne strane ringa, 14. svibnja (peti mjesec), u sklopu Glory 80 Studio priredbe.

Radi se o poprilično čudnoj priredbi od strane Gloryja, što je točno čudno, pročitajte OVDJE. Što se Khbabeza tiče, radi se o poznatom imenu među kickboxing teškašima. Marokanac nadimka ''Tenk'' iza sebe ima 56 profesionalnih nastupa, a slavio je čak 47 puta (27 puta nokautom). Samo osam puta gubio je svoje mečeve, a jedna njegova borba završila je neriješenim ishodom.

Neke od tih osam poraza nanosili su mu sjajni kickboksači kao što su Rico Verhoeven i Roman Kryklia, ali i naš Plazibat. Naime, Khbabez je svoj trenutno posljednji nastup odradio upravo protiv Plazibata, u devetom mjesecu prošle godine. Antonio je ''Tenka'' uništio nokautom u drugoj rundi i sada ih čeka revanš borbe iz nizozemskog Arnhema.

Pomalo je nejasno zašto su se čelnici Gloryja odlučili baš na ovog protivnika za Plazibata, u trenucima kada naš kickboksač okupira prvo mjesto u poretku izazivača teške kategorije. Ipak, Plazibat je borac koji nikad ne odbija mečeve i spreman je na bilo kojeg protivnika.

Khbabez je svjestan što je prošao u prvom meču i s tim saznanjem ulazi u pripreme za revanš. Plazibat se ipak ne smije opustiti jer svaka borba donosi drukčije okolnosti. Nadamo se da ishod neće biti drukčiji, a Plazibatov nokaut iz prvog meča protiv Khbabeza, pogledajte pri dnu teksta. (Snimku cijele borbe pogledajte OVDJE).

Linker
18. svibanj 2024 06:37