Regija

Ovo sada već postaje bezobrazno! ONE-ov predsjednik zatražio je fanove da ga pitaju ‘bilo što‘, ignorirao je sva pitanja o Soldiću

Roberto Soldić i Chatri Sityodtong (desno)

 Instagram (roberto Soldić)
Chatri Sityodtong odradio je Q&A putem Instagrama, ali jednu vrstu pitanja posve je izignorirao

‘‘Vrijeme je za neočekivanu ‘AMA‘ sesijU!‘‘, napisao je ranije danas Chatri Sityodtong na svom Instagram korisničkom računu. Predsjednik ONE Championship objasnio je kako ima slobodnih sat vremena prije nego se zaputi ka aerodromu i zatražio je fanove da ga pitaju ‘‘bilo što‘‘. Skraćenica ‘AMA‘ znači ‘‘Ask me anything‘‘ i Chatri je organizirao svojevrsni Q&A na svom korisničkom računu. Također je obećao kako će dati sve od sebe da odgovori na svako pitanje, ali obećanje definitivno nije ispunio.

Ne samo da nije odgovorio na sva pitanja, nego je u potpunosti izignorirao temu koja je ishodila najviše pitanja. Naime, Roberto Soldić putem svog Instagram ‘‘storyja‘‘ pozvao je regionalnu MMA zajednicu da se obrate Chatriju i da ga pitaju kada ćemo gledati njegov sljedeći nastup. Soldića su regionalni fanovi, ali i borci u potpunosti podržali te su ‘‘izrešetali‘‘ Chatrija pitanjima o Soldiću, ali nitko nije dobio povratnu informaciju.

image

Instagram story Roberta Soldića

Instagram (roberto Soldić)

‘‘Svi žele gledati Soldića‘‘, napisao je Ante Delija i privukao mnoštvo lajkova, ali čak ni PFL-ov nekadašnji osvajač turnira nije uspio pridobiti pažnju ONE-ovog predsjednika.

Pokušao je i Antonio Plazibat napisavši: ‘‘Gdje je Soldić? Želimo njega‘‘, a komentare podrške Soldiću uputili su Ahmed Vila, Luka Milidragović i Tomislav Sičaja također.

image

Komentari Delije i Plazibata

Screenshot (instagram)

Osim poznatih boraca iz naše regije, Chatrija su komentarima zatrpali brojni Soldićevi fanovi, a podršku su dali i fanovi Podcast Inkubatora, takozvani ‘‘Reptili‘‘.

Nažalost, ONE-ov predsjednik sada se već bezobrazno ponaša po tom pitanju. Roberto Soldić više je od godinu dana bez borbe, iako mjesecima javno traži meč i željan je borbe. Svi još pamte Chatrijev ushit i obećanja nakon što je doveo Soldića u svoju organizaciju, ali svojim djelima nije opravdao gotovo ništa od obećanog.

Ostaje nada da će ONE-ov predsjednik ipak reagirati nakon ovakvih reakcija svih Soldićevih fanova i prijatelja. Roberto zaslužuje novu priliku i nije u redu da najbolje borilačke godine troši bivajući ignoriran i bez borbe. Vrijeme je za povratak ‘‘Robocopa‘‘.

Chatri, ti si na potezu!

Linker
21. svibanj 2024 18:02