Regija

(VIDEO) Nova epizoda FNC-ovog ‘Fight week‘ serijala: Filip Pejić posjetio Maksimir i otkrio svoj najveći san

Filip Pejić

 Screenshot (youtube, Fnc)
Druga epizoda također je produkcijski sjajno odrađena, a nekoliko boraca našlo se u fokusu ove epizode

Jučer smo vam pisali kako je FNC uoči FNC 11 eventa krenuo stopama ‘‘UFC Embeddeda‘‘ i časte nas s nekoliko sjajnih najavnih videa u sklopu ‘‘fight weeka‘‘. Prva epizoda njihovog serijala ponudila nam je pregršt kadrova iz dvorane Mirka ‘‘Cro Copa‘‘ Filipovića, a u fokusu je bio Matej Batinić kojeg čeka nastup na FNC 11 eventu.

Prvu epizodu upotpunili su i kadrovi iz zagrebačke ATT dvorane, a druga epizoda njihovog vlog serijala donosi nešto posve drukčije. Početak epizode posvećen je Filipu Pejiću, a domaći borac iz Dubrave u posjeti je Maksimiru, stadionu Dinama iz Zagreba.

‘‘Nitro‘‘ je veliki navijač Dinama, ali u sklopu serijala pojasnio je kako u posljednje vrijeme ne ide više tako često na sjevernu tribinu s Bad Blue Boysima. Sada je češći posjetitelj zapadne tribine i na utakmice dolazi sa svojim sinčićem Davidom.

‘‘Još dok sam bio dijete, san mi je bio da moje dijete voli nogomet i da navija za ovaj klub, pogotovo da zaigra za ovaj klub. Time bi mi se ostvario najveći san u životu. Ovo je moj stariji sin koji dolazi sa mnom na utakmice i zajedno navijamo za Dinamo.‘‘, rekao je Filip pričajući o malom Davidu i ljubavi prema Dinamu.

Pejić je otkrio kako će na FNC 11 event u Areni doći oko 200 do 300 Bad Blue Boysa i očekuje se da će oni napraviti sjajnu atmosferu, posebice kada u kavez bude kročio ‘‘jedan od njih‘‘, a to je upravo Filip Pejić.

Ostatak sjajne druge epizode FNC-ovog ‘‘Fight Week‘‘ serijala prati Đanija Barbira u šetnji oko Arene Zageb, a zatim u fokus dolaze Ivan Erslan i ponovno Filip Pejić. Njih dvojica gostovali su u Podcast Inkubatoru kod Marka Petraka, a imate priliku dobiti uvid u ponešto kadrova iz ‘‘backstagea‘‘. Video završava dolaskom Ronyja Jasona u Zagreb, a nekadašnji UFC-ov borac dolazi na FNC 11 event kako bi se obračunao s Filipom Pejićem.

FNC radi jako dobar posao s ovim serijalom, a drugu epizodu možete pogledati putem videa koji se nalazi ispod ovog teksta.

Linker
17. svibanj 2024 02:07