Regija

SBC otkrio datum i lokaciju svoje iduće priredbe

SBC 23
Nakon uspješne SBC 22 priredbe održane u Bačkoj Palanci, novosadska Serbian Battle Championship promocija već kreće u organizaciju svog novog borilačkog spektakla. Sa svojom već 23. priredbom, SBC po prvi put odlazi u grad koji spaja tri nacije i tri kulture. Subotica će 7. rujna ugostiti ponajbolje MMA borce u regiji i šire.

Nakon sjajnog završetka prošle godine i početka ove, u kojoj su već odradili tri uspješne borilačke priredbe, iz SBC-a su odlučili podići ljestvicu. Tako će do kraja ove godine odraditi još minimalno dvije vlastite priredbe, a prva od njih već sad je potvrđena. SBC 23 odlazi u Suboticu i to će im prvi posjet ovog gradu na sjeveru Vojvodine. Subotica je inače poznata kao grad spajanje srpske, mađarske i hrvatske (bunjevačke) kulture te kao jedan od najljepših i najliberalnijih gradova u regiji. Kao takva, savršen je grad za ugostiti promociju koja je do sada srušila mnoge barijere i dokazala kako svi borci iz regije imaju jednak status neovisno o tome odakle dolaze. Po tome su svakako stali korak uz korak s FFC promocijom.

Za sada još uvijek nije najavljena niti jedna borba, no iz promocije smo dobili informaciju kako bi ovim putem nekoliko pojaseva prvaka trebalo biti u igri. Nekoliko njih su njihovi vlasnici u posljednje vrijeme napustili, radi odlaska u najveće svjetske promocije, pa bi se trebalo organizirati borbe za upražnjene naslova, dok su neki prvaci spremni svoje titule braniti.

Podsjećamo, SBC je nedavno sklopio suradnju s poljskim KSW-om i čini se kako bi ove godine trebalo doći do zajedničkog eventa. No, o tome više kad budu poznati svi detalji. Do tad ćemo imati priliku uživati minimalno u ovoj priredbi iz Subotice, ako nas vodstvo SBC-a ne iznenadi još kojim spektaklom.

Linker
20. svibanj 2024 13:44