Regija

SBC 22 večeras uz live stream: Hrvatski talenti protiv srpskih i šampionski brazilski duel

SBC 22
Sva pažnja regionalne MMA scene večeras će biti usmjerena prema Bačkoj Palanci, gdje se održava SBC 22 priredba. Tamo će se održati osam borbi, a program će predvoditi međusobna borba dva Brazilca za titulu perolake kategorije. No, ono što će najviše zanimati fanove u regiji je čak šest međusobnih borbi boraca iz Srbije i Hrvatske, među kojima neki glase za najveće potencijale lokalne borilačke scene.

Gian Siqueira i Eri Silveira dvojac je velteraša koji će se međusobno boriti u glavnoj borbi ove priredbe. Trebao je to biti dvoboj za titulu, no na kraju ona može pripasti samo Silveiri, budući da Siqueira nije ostvario potrebnu težinu. No, borba ostaje na programu i publika na "Tikvari" će imati priliku vidjeti vrhunski duel dva ponajbolja brazilska borca koji još nisu izborili mjesto u nekoj od najvećih svjetskih MMA promocija. Sunaslovna borba donosi duel dva vrlo poznata srpska borca, Mire Jurkovića i Nenada Avramovića. Bit će to također duel dva inače prijateljska tima, Family Fight Teama i Secutora.

Ipak, ono što bi našu publiku moglo najviše zanimati je čak šest međusobnih duela srpskih i hrvatskih boraca. Program će otvoriti borba Stanislava Krofaka, borca koji inače vodi svoj vlastiti Gym, Team Pantera u Zagrebu. Njemu će se suprotstaviti Nebojša Mršić, borac već poznat SBC publici. Nakon njih u kavez ulaze Mirko Jovanović i Denis Lovrić. Lovrić je borac iz ATT-a kojem će ovo biti profesionalni debi, a do sada je bio jedan od najboljih amaterskih boraca u državi. Vjerojatno najveći srpski talent, Rifat Prušević iz Secutora, nastupit će nakon njih. Njegov protivnik i borac koji će pokušati napraviti veliko iznenađenje je Andreo Kolić iz UFK Novi Zagreb.

Četvrta borba po mnogima je i najzanimljivija na programu jer se sastaju dva borca koje se naziva supertalentima. Mario Žgela iz vinkovačkog Valensa po treći će put ući u SBC heksagon i to protiv Milana Bodonjija. Radi se o također vrlo mladom borcu, koji će ovim putem nastupiti pred svojim sugrađanima. Peta i šesta borba donosi još dva borca iz UFK Novi Zagreb. Mateo Bolfan uskočio je prije samo dva dana u borbu protiv Nemanje Prhića, a trofejnom hrvatskom amateru to će biti profesionalni debi. Posjednja borba prije spomenute glavne dvije donosi borbu Anđelka Kitića i Branislava Huđana.

SBC je osigurao besplatni LIVE prijenos, koji će se moći pratiti putem njihovih Facebook stranica. Prva borba na rasporedu je u 20 sati. Gledajući koliko je ovdje bitnih borbi za regionalnu borilačku scenu, nema nikakve sumnje kako će prijenos biti itekako popraćen, a također se itekako ima što za vidjeti. Ne propustite!

Linker
20. svibanj 2024 18:23