Regija

Patrik Čelić dobio zanimljivu prozivku za FNC u Puli: Prozvao ga je pobjednik druge sezone Armagedona

Ivan Erslan i Patrik Čelić

 Robert Fajt/CROPIX
Perspektivni borac zagrebačkog ATT-ja ipak ne djeluje zainteresirano na prvu

Program FNC 7 priredbi u polako se popunjava i ‘‘fight card‘‘ konstantno izgleda sve impresivnije. Ipak, mjesta za još nekoliko mečeva zasigurno ima, a Patrik Čelić (5-1-0) jedan je od najčešćih aktera FNC-ovih priredbi.

Talentirani borac iz zagrebačkog ATT-ja borio se na FNC 1 i FNC 2 eventima (slavio u oba meča) koji su se održali 2019. godine, a godinu poslije nastupao je u sklopu prve sezone FNC Armagedona. S dvije pobjede dogurao je do finala turnira gdje je poražen od strane Marka Bojkovića.

Nakon toga odradio je još dva FNC nastupa, a oba je upisao ove godine. U trećem mjesecu ove godine slavio je protiv Michaela Realija, a proteklog mjeseca u Karlovcu savladao je Stanislava Krofaka. Nije poznato hoće li Patrik nastupiti na FNC 7 eventu u Puli, ali prozivku je danas dobio.

Radi se o potencijalno vrlo zanimljivom ‘‘matchupu. Naime, Đorđe Bukvić (3-2-0) prozvao je Čelića putem ‘‘storyja‘‘ na Instagramu. Srpski borac osvajač je FNC Armagedona u velter kategoriji, a titulu je osvojio u drugoj sezoni turnira.

Đorđe je odradio nekoliko uistinu impresivnih nastupa u sklopu te sezone i oduševio je nokautima protiv Radovana Vukovića i naročito ‘‘high kickom‘‘ protiv Aleksandra Mihailovića. Nastupio je Bukvić u trećem mjesecu ove godine na FNC 5 eventu, ali u vrlo tijesnom meču, izgubio je od Pleurata Smajlija nakon tri runde odličnog meča.

Nije Bukvić bio naročito oduševljen sudačkom odlukom, a meč je lako mogao otići i na njegovu stranu. Borac iz Unity Fight Teama spreman je na povratak, želi nastupiti u Puli, a prema njegovim navodima, dobio je odbijenicu brojnih regionalnih boraca.

‘‘U proteklih par tjedana, naš menadžment je nekolicini boraca ponudio meč protiv mene na FNC-u u Puli, a svi su odbili meč. Marko Ostanek, Živko Stoimenov, Tonči Peruško...borci jednakog ili većeg iskustva od mog. Nikada nisam tražio lake mečeve pa bih i sada predložio rukovodstvu FNC-a borbu s najvećim potencijalom u kategoriji, Patrikom Čelićem. Smatram da bi to bio odličan meč, pogotovo što je i sam Patrik nekoć prije izrazio želju da odradi meč protiv mene. Pa neka bolji pobijedi.‘‘, poručio je Bukvić, a ubrzo je dobio i odgovor Čelića koji ne djeluje zainteresirano.

image

Bukvićev Instagram story

Instagram (Đorđe Bukvić)

‘‘Kad budeš imao pozitivan ‘score‘, imamo meč.‘‘, poruka je Čelića.

image

Instagram storyji Čelića i Bukvića

Instagram (Đorđe Bukvić)

Bukvić je odgovorio kako njegov ‘‘score‘‘ nije toliko lošiji od Patrikova ako se uzme u obzir kakve je borce Čelić pobijedio u posljednja dva meča (Reali, Krofak).

Bio bi svakako uzbudljiv meč za publiku, a hoće li FNC vidjeti interes u uparivanju dvojice mladih potencijala ili će ih ipak graditi na drukčiji način, preostaje nam vidjeti.

Linker
22. travanj 2024 01:48