Regija

Marko Bojković u Puli će biti na najtežem dosadašnjem testu: Čeka ga puno iskusniji Brazilac

Marko Bojković

 Instagram (marko Bojković)
Super talentirani srpski borac dobio je protivnika kakvog je i tražio

Srpski borac lake kategorije Marko Bojkovič (3-0-0) definitivno je jedna od najvećih zvijezda FNC organizacije. Pobjednik prve sezone Armagedona na glasu je i kao ponajveći regionalni MMA talent, a trenutno je neporažen nakon tri profesionalna nastupa.

Sva tri odradio je pod okriljem FNC-a, a posljednji put gledali smo ga u trećem mjesecu na FNC 5 eventu. Tada je Marko jednoglasnom odlukom porazio Luku Giorgadzea (4-0-0 uoči meča). Bojković je nakon toga otkrio kako vuče probleme s ozljedom koljena i propustio je FNC 6 event u Karlovcu.

Pauza ipak nije dugo potrajala i Bojkovića ćemo ponovno gledati 3. rujna (deveti mjesec) u Puli na FNC 7 eventu. Ta informacija zapravo je već neko vrijeme poznata, ali čekalo se ime protivnika. Najavljivao je Bojković kako će to biti najiskusnije i najkvalitetnije ime do sada, a FNC mu je to isporučio.

Arlen Ribeiro (11-4-0), Brazilac nadimka ‘‘Benks‘‘ sljedeći je protivnik Marka Bojkovića. Radi se o 31-godišnjaku s čak 15 profesionalnih nastupa iza sebe. 2015. godine nastupio je u kvalifikacijskoj borbi za brazilsko izdanje The Ultimate Fightera, ali taj meč je izgubio ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi.

Posljednji nastup upisao je u petom mjesecu protekle godine, a gušenjem (RNC) u prvoj rundi pobijedio je Alissona Marreiru (4-1-0).

Informaciju o ovom meču prenosi portal Triangle TV, a službena potvrda ovog meča trebala bi uslijediti uskoro. Bit će ovo svakako najveći ispit u dosadašnjoj karijeri srpskog borca koji će dan uoči priredbe napuniti 21 godinu. Nadamo se da će rođendan moći proslaviti u pobjedničkom ozračju.

Linker
20. travanj 2024 17:45