Regija

Lemmy Krušič zaustavljen u prvoj rundi, Martiniak ga pobijedio tehničkim nokautom

KSW 51 - Lemmy Krušič vs Sebastian Przybysz
 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
Slovenac je otvorio KSW 62 priredbu borbom protiv mladog češkog borca

Nažalost, slovenski borac Lemmy Krušič (20-8-0, 0-2 KSW) upisao je poraz i u drugom nastupu za najjaču poljsku MMA organizaciju. Tehničkim nokautom nakon dvije minute i 46 sekundi savladao ga je 24-godišnji češki borac David Martiniak (5-2, 1-1 KSW).

Krušič je od početka borbe forsirao skraćivanje distance protiv 178 centimetara visokog protivnika (Krušič 170 cm). Pritiskao je ''Wardog'' mladog Čeha uz žicu kaveza, no nije uspijevao doći do ničeg konkretnog u klinču. Nakon nešto više od dvije minute, Martiniak uspijeva rušiti Krušića iz klinča, Slovenac se brani iz položaja ''kornjače'', no Čeh neumorno plasira ''GNP'' udarce u glavu slovenskog borca. Sudac je upozoravao Krušiča da se mora inteligentno braniti i nešto poduzeti, no to se nažalost nije dogodilo i Martiniak dolazi do svoje prve pobjede u KSW-u.

Lemmy Krušič tako je poražen i u drugom nastupu pod okriljem KSW-a, a prvi poraz doživio u studenom 2019. godine na KSW 51 priredbi održanoj u Zagrebu. Tada ga je savladao trenutni prvak bantam kategorije Sebastian Przybysz. 32-godišnji Slovenac iskusan je borac i definitivno nije prestar, no trenutno je upao u loš niz. Ostaje nada kako će mu KSW pružiti barem još jednu šansu te da će ''Wardog'' pokazati što zna.

Linker
20. svibanj 2024 15:08