Ostalo

(VIDEO) Napetost se može rezati nožem: Pogledajte sučeljavanje Mikea Perryja i Eddieja Alvareza

Mike Perry (lijevo) i Eddie Alvarez (desno)

 Screenshot (youtube, Bkfc)
Bivši UFC-ovi borci ovaj vikend će se obračunati u boksu bez rukavica

UFC ovaj vikend nudi fantastičan event, ali meč koji bi mogao privući najviše pažnje ovaj vikend dogodit će se na BKFC 56 eventu. Eddie Alvarez i Mike Perry imena su koja garantiraju nasilje kad god kroče u kavez, ring ili bilo kakvo borilište.

BKFC organizacija uspjela je ugovoriti njihov međusobni okršaj, a Perry i Alvarez ujedno i predvode ovotjedni BKFC 56 event. U noći sa subote na nedjelju gledat ćemo ovaj meč, a već samo sučeljavanje dovoljno nam govori što nas čeka.

Napetost se osjetila u zraku, a neki bi rekli da se mogla rezati nožem. Nakon odrađene konferencije za medije, Alvarez i Perry sučelili su se oči u oči, a jedan drugome nisu mogli bliže prići. Alvarez je čak naredio i svoju kapu kako bi se čelom mogao osloniti o čelo Mikea Perryja.

Pozitivno je što nekakve eskalacije nije bilo. Perry i Alvarez silno su željni borbe, ali mogu kontrolirati svoje nagone i čuvaju se za okršaj unutar ringa.

Mike Perry na glasu je kao ponajveća BFKC-ova zvijezda u ovom trenutku. Tri nastupa odradio je Perry pod okriljem te organizacije i upisao je sve tri pobjede. Redom je pobjeđivao Juliana Lanea, Michaela Pagea i bivšeg UFC-ovog prvaka Lukea Rockholda. U ranim nedjeljnim satima, Perry će imati priliku poraziti još jednog bivšeg UFC-ovog prvaka, jer nekoć je i Alvarez držao UFC-ov pojas.

Eddie također nije bez iskustva u boksu bez rukavica. Ranije ove godine, Alvarez je odradio fantastičnih pet rundi s Chadom Mendesom, a podijeljenom sudačkom odlukom došao je do pobjede. Oduševio je Alvarez atraktivnošču svog nastupa, a ne sumnjamo da će publika biti oduševljena i nakon njegovog meča s Perryjem.

Linker
01. svibanj 2024 08:39