Ostalo

Paige VanZant priznala da je bila ‘mega depresivna‘ nakon otkazivanja posljednje borbe: ‘Treniram iz zabave‘

Paige VanZant

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Paige je za BKFC do sada nastupila dva puta, a oba je puta poražena sudačkom odlukom

Odavno se Paige VanZant ostavila ozbiljnih borbi i protivnica te se okrenula OnlyFansu i zaradi na taj način, no i dalje je službeno borkinja pod ugovorom s BKFC-om. Boks golim šakama je sport u kojemu se i dalje želi natjecati, no nikako da dođe na zelenu granu.

Trebala se VanZant boriti protiv Charise Sigale, a meč im je dvaput zakazivan i dvaput otkazan. Paige je priznala da je bila jako depresivna nakon što se posljednji put ova borba otkazala, ali da se i dalje nada novom nastupu:

‘‘Dakle, trebala sam se boriti za BKFC u svojoj posljednjoj borbi, ali borba je otkazana samo tjedan dana prije priredbe. Skinula sam skoro svu kilažu, bila sam toliko uzbuđena oko te borbe, a onda i mega depresivna. Uzela sam si malo vremena i vratila se u dvoranu, sada treniram na 100 posto. Osjećam da sam na odličnom mjestu sada, treniram i zabavljam se, napredujem. Nije da se samo pripremam za borbu‘‘, rekla je Paige na Instagramu.

‘‘Želim nastaviti raditi ovo što radim i sada. Treniram iz zabave, napredujem sve dok ne osjetim tu čežnju za novom borbom. Jednom kada osjetim da sam mentalno i fizički spremna za borbu, prihvatit ću ju. Ne želim prihvatiti meč samo zato što to želim, moram to osjetiti u svom tijelu‘‘, dodala je.

Paige je za BKFC do sada nastupila dva puta, a oba je puta poražena sudačkom odlukom. Posljednji joj je poraz nanijela također bivša UFC borkinja Rachel Ostovich, a kada će Paige ponovno u ring, vidjet ćemo.

Linker
27. travanj 2024 02:24