K1 i Boks

(VIDEO) VanZant i Ostovich odradile sučeljavanje pred svoj subotnji BKFC meč

Paige VanZant i Rachael Ostovich
 screenshot (YouTube)
Najveća ‘bare knuckle‘ promocija od ovog vikenda jako puno očekuje

BKFC je dočekao svoju 19. priredbu, onu za koju se pretpostavlja kako su u nju uložili najviše financijskih sredstava do sada. Jer jasno je kako glavne zvijezde iste nisu bile jeftine. A to su Paige VanZant i Rachael Ostovich, na račun čijih popularnosti imaju namjeru publiku osigurati, a onda iste svojim programom sačuvati za budućnost.

Slijedom svega navedenog, jučer je održana konferencija za medije na kojoj su spomenute djevojke bile u prvom planu, zajedno s vlasnikom BKFC-a, Davidom Feldmanom. Ipak, ono uvijek najzanimljvije je ono što dolazi na samom kraju, sučeljavanje. No, dvije borilačke ljepotice nisu između sebe imale tenzija, nego su sve odradile mirno i staloženo.

Za Paige će ovo biti druga BKFC borba, nakon što je u veljači poražena od Britian Hart, dok će Ostovich debitirati u sportu gdje se nije vidjela, ali kaže kako je financijska ponuda bila predobra za odbiti ju, a osim toga je dočekala i priliku uzvratiti VanZant za poraz koji joj je početkom 2019. nanijela u UFC-u.

Sve u svemu, jasno je kako lijepa lica u nedjelju ujutro više neće biti u potpunosti takva, ali upravo to je nekima motivacija za popratiti ovaj brutalni sport, upravo ono što su sudionici u njemu spremni sami sebi priuštiti.

Linker
10. svibanj 2024 23:55