Ostalo

Rachael Ostovich pred BKFC debi: ‘Da mi je izgled najvažniji, ne bih se bavila ovim sportom‘

Rachael Ostovich
 Instagram
Popularna borkinja nije zadovoljna kad fanovi iznose jedan podatak koji je zapravo činjenica

Ispred nas je vikend tijekom kojeg će se održati BKFC 19 priredba, predvođena borbom Paige VanZant i Rachael Ostovich. Bit će to druga borba u boksu bez rukavica za VanZant te debi za njenu protivnicu, ujedno i revanš njihovog okršaja iz UFC-a.

Ostovich je krajem prošle godine dobila otkaz iz UFC-a, gdje se nije proslavila svojim nastupima, ali je stekla veliki broj fanova i pratitelja na društvenim mrežama. To ju je dovelo do poziva iz BKFC-a koji nije očekivala, a isto tako se nije vidjela u tom sportu. No, kaže da je ponuda bila predobra da bi ju odbila.

"Novac je ono što govori i što me privuklo. Iskreno, nisam prije toga bila zainteresirana za ovako nešto. Bila sam stava da to nije za mene. No, na kraju sam pristala okušati se, zapravo sam uzbuđena oko nečega novog. Ne nosimo rukavice što je poprilično ludo, što može gore od toga? No, već smo se borili s rukavicama od četiri unca u MMA-u", rekla je Ostovich u razgovoru za MMA Fighting, dodavši kako je i izbor protivnice bio vrlo bitan:

"Mislim kako sam u našoj borbi bila bolja na nogama. Ušla sam u taj meč sa slomljenom orbitalnom kosti pa nisam imala namjeru ostajati na nogama, pokušala sam napraviti grappling borbu. Kad pogledam tu borbu, žao mi je što nisam više stajala na nogama. Zbog toga sam uzbuđena oko ove borbe jer se radi o boksu."

BKFC je jako dobro platio obje borkinje, a zapravo je jasno zbog čega su to napravili. Obje djevojke vrlo su popularne na društvenim mrežama, imaju puno pratitelja te automatski time onih koji će popratiti borbu. Ukratko, njihov fizički izgled ono je što će staviti u prvi plan. Iako se VanZant nedavno s time složila, to nije nešto što Rachael voli isticati kao primarno.

"Smiješno mi je uopće gledati što pišu ljudi opsjednuti mojim životom i onime što radim s njime. Da mi je uistinu toliko stalo do mog lica, ne bih se bavila MMA-om. Tako da su ti već deset godina zakasnili. Mi smo prije svega borci", rekla je Ostovich, već dovoljno frustrirana stavom nekih fanova, ali i boraca poput Curtisa Blaydesa, koji je žestoko kritizirao borkinje koje dobivaju pažnju na račun atraktivnog izgleda.

Što god Rachael rekla, činjenica je da je za njen financijski uspjeh zaslužan prije svega izgled. Borilački sport ono je preko čega je uspjela taj svoj izgled predstaviti svijetu. Da se vodimo samo njenim borilačkim rezultatima, vjerojatno bi morala raditi dva posla sa strane, a ne se fotografirati za Instagram i time uveseljavati svojih gotovo 800 tisuća pratitelja.

Linker
05. svibanj 2024 21:38