K1 i Boks

(VIDEO) Badr Hari opako se priprema za Overeema! Pogledajte kako izgleda njegov brutalni sparing

Badr Hari

 Pro Shots Photo Agency/ddp USA/Profimedia
Marokanski kickboksač tražit će prvu pobjedu nakon više od sedam godina

Vrlo zanimljiva jesen sprema se u Gloryju, ponajboljoj kickboksačkoj promociji, a tu posebno mislimo na Glory: Collision 4 event koji će se održati 8. listopada (deseti mjesec) u Nizozemskoj.

Naš Antonio Plazibat trebao bi se tada boriti protiv Jamala Ben Saddika za titulu privremenog prvaka Gloryjeve teške kategorije, a bit će tu još sjajnih mečeva kao što je onaj između Sergeja Maslobojeva i Tarika Khbabeza ili Tyjanija Beztatija (prvak lake kategorije) i Stoyana Koprivienskog.

Nastupit će i Levi Rigters, ali sve će predvoditi dvojica istinskih velikana ovog sporta. Badr Hari i Alistair Overeem odradit će svoj treći međusobni meč, a obojica imaju po jednu pobjedu. Činjenica je kako su oba kickboksača daleko od svojih najboljih dana, ali i dalje imaju puno toga za ponuditi te su svakako najveća imena tog eventa.

Overeemu će to biti prvi kickboksački nastup nakon 2010. godine i osvajanja K-1 World Grand Prixa. Nakon toga ‘‘Reem‘‘ se u potpunosti posvetio MMA karijeri, a prošle godine vratio se u Glory.

Što se Badra Harija tiče, on je bio relativno aktivan u kickboksu proteklih godina, ali pobjedu čeka od osmog mjeseca 2015. godine. Nakon toga uslijedila su četiri poraza, a dva meča završena su ‘‘no contestom‘‘. Dakle, dulje od sedam godina Hari nije upisao službenu pobjedu i bit će jako motiviran protiv Alistaira Overeema.

Dokaz tomu je i snimka s jednog od njegovih sparinga kojima se priprema za meč s Overeemom. Snimka je postavljena na Gloryjevoj Instagram stranici, a možete ju pogledati pri dnu ovog teksta. Sve u svemu, bit će to spektakularan Gloryjev event, a šteta je što ih ne organiziraju češće.

Linker
30. travanj 2024 05:47