K1 i Boks

Joe Joyce prognozirao meč Joshue i Wildera: ‘Za razliku od njega, on stalno napreduje, stavljam svoj novac na njega!‘

Joe Joyce 

 PHILIP SHARKEY/TGS PHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Philip Sharkey/tgs Photo/shutterstock Editorial/profimedia
42 nokauta u 43 meča jest podatak koji se ne smije zanemariti

Anthony Joshua i Deontay Wilder su u pregovorima za jednu od najvećih borbi koje teška kategorija može ponuditi ako izuzmemo sve kombinacije u obranama naslova Tysona Furyja i Oleksandra Usyka.

Čini se da će se dva bivša prvaka napokon suočiti te će završiti svoje rivalstvo koje se nekada moglo odigrati i u kombinacijama za naslov svjetskog prvaka.

Niti jedan od njih ne drži pojas ove godine, ali obožavatelji i dalje žele vidjeti koji je boksač bolji, a donedavno se obećavalo da će borba biti ugovorena. Unatoč nekim preprekama koje se sada pojavljuju za početak 2024. godine u Saudijskoj Arabiji , oba tima su još uvijek uključena i pokušavaju to ostvariti.

Govoreći za Freebets.com, jedan od najboljih svjetskih teškaša, Joe Joyce, naginje pobjedi Wildera ako borba bude održana.

“Obojica imaju nevjerojatnu snagu udarca. Wilder stalno napreduje, a činilo se da Joshua u svojoj posljednjoj borbi baca samo direkte. U ovom trenutku, stavio bih novac na Wildera.”

‘Brončani bombarder‘ ima 42 nokauta u 43 pobjede – nevjerojatan podatak zbog kojeg ga se često naziva jednim od najjačih udaraca koje je sport ikada vidio. Rani završetak borbi za Joshuu također nije neuobičajen, a on bi ušao u ring s Wilderom s tim da bi bio mnogo aktivniji, jer se borio tri puta od prošlog kolovoza za razliku od Wildera koji se borio jednom.

Hoće li timovi koji stoje iza boraca sada moći pronaći novu lokaciju ili uvjete za održavanje borbe, ostaje za vidjeti. Ako je tako, Joyce će se suočiti s pobjednikom u ne tako dalekoj budućnosti – ali prvo ima revanš sa Zhilei Zhangom 23. rujna, kada će pokušati osvetiti svoj prvi profesionalni poraz i vratiti svoju karijeru na pravi put.

Linker
06. svibanj 2024 17:47