K1 i Boks

Joe Joyce obećava pobjedu u revanšu sa Zhangom: ‘Podcijenio sam ga, sad sam motiviraniji nego ikad!‘

 Joe Joyce i Zhilei Zhang 

 Kevin Quigley/dmg media/Profimedia
Psihički će ovo biti jako težak meč za Joycea, jer je svjestan da mu se ne piše dobro ukoliko opet izgubi

Nakon što je izgubio od našeg Filipa Hrgovića, Zhilei Zhang odlučio je prihvatiti veliki rizik i obračunati se s teškašem kojeg se do tada često nazivalo budućim prvakom. Joe Joyce je tada doživio težak poraz od Zhanga, a već će idućega tjedna ponovno ući u ring s Kineskim nokauterom.

Svjestan je Joyce u što se upušta još jednom, jer ukoliko izgubi, karijera bi mu vrlo lako mogla biti gotova. Privremeni WBO pojas je ponovno u igri, a Joyce je uvjeren da će vratiti ‘‘ono što mu pripada‘‘. Osim toga, svjestan je i da je prihvaćanjem revanša ušao u veliki rizik.

‘‘Ako pogledate moje prethodne borbe, u svakoj od njih sam se barem malo promijenio što ovisi o protivniku. Možda sam malo podcijenio Zhanga, mislio sam da ću ga završiti u kasnijim rundama. Očito, on je bio jako brz i precizan sa zadnjom lijevom i sa kontrama. Ovog će puta biti drugačije jer sam sada motiviraniji nego ikad‘‘, rekao je Joyce za Sky Sports.

‘‘Još sam bio u borbi i bio sam podosta uspješan s količinom udaraca koje sam uputio. Da nije bilo te ozljede oka, on bi se počeo umarati u kasnijim rundama. On to također zna tako da će trenirati još jače. No, mislim da ću ga pobijediti ovog puta‘‘, dodao je.

Psihički će ovo biti jako težak meč za Joycea, jer je svjestan da mu se ne piše dobro ukoliko opet izgubi. Treba ga pohvaliti za preuzimanje ovolikog rizika, a idućega vikenda ćemo vidjeti koliko je to bila pametna odluka.

Linker
07. svibanj 2024 10:00