K1 i Boks

Furyjev promotor pokušao objasniti Tysonovu frustraciju na press konferenciji: ‘Oni su ti koji su se povukli iz pregovora‘

Tyson Fury i Oleksandr Usyk 

 Zac Goodwin/PA Images/Profimedia
Usyk se prvi puta iz pregovora povukao upravo zbog njihovih prljavih igrica, te nakon što im je i ustupio većinu honorara, oni su tražili sve

Nedavno se održala press konferencija za povijesni meč za apsolutnog prvaka između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka, a cijeli događaj je obilježilo, naravno, Furyjevo isfrustrirano ponašanje i netrpeljivost prema prvaku Usyku. Nije to ništa čudno za Furyjeve press konferencije, no fanovi i dalje komentiraju to ponašanje.

Takvo ponašanje je jučer komentirao i njegov promotor, Frank Warren. Naravno, on je opet za takav istup okrivio Usyka i njegov tim, rekavši kako su oni ti koji su se povukli iz pregovora prošle godine:

‘‘Gledajte, posljednji put kada smo pokušali organizirati ovu borbu lani, oni su ti koji su se iz pregovora povukli. Tyson je jako frustriran. Mislim da mu je ta frustracija jednostavno zakuhala na toj pressici. Bio je jako iritiran. Mi znamo koja je prava istina iza kulisa, to je to. Mislim da je jako važno to što on može hodati okolo i osjećati se kao ostvarena osoba‘‘, rekao je Warren za Daily Mail.

‘‘Fury vjeruje da je najbolji i on želi biti najbolji, to je to. Stalo mu je do ostavštine, ali ne zanima ga nikakva etiketa. Za njega i njegovu djecu, obitelj je super ako im tata bude apsolutni prvak, ali to je dobro i za mene kao promotora. 17. veljače ćemo saznati hoće li to i postati‘‘, dodao je.

Usyk se prvi puta iz pregovora povukao upravo zbog njihovih prljavih igrica, te nakon što im je i ustupio većinu honorara, oni su tražili sve. Na to nitko normalan ne bi pristao jer nema ni smisla, no ovoga puta je borba konačno i dogovorena.

Linker
30. travanj 2024 14:12