K1 i Boks

Bivši protivnik Cro Copa dobio prijetnje: ‘Nokautirat ću te i poslati na spavanje!‘

 ADAM DAVY/PA IMAGES/PROFIMEDIA Adam Davy/pa Images/profimedia
Oba boksača stvarno bi trebala upisati pobjedu u ovom meču

Jarrell Miller barem može preuzeti zasluge što je Daniela Duboisa natjerao da se otvori više nego što je to učinio za bilo koju drugu borbu.

Bivši izazivač naslova inače ima malo toga za reći u javnosti, ali je bio prilično glasan u prisustvu bivšeg protivnika Cro Copa. Njih su se dvoje upoznali po dolasku u Rijad i odmah nastavili gdje su stali prošlog mjeseca na početnoj konferenciji za novinare.

"Vjeruj mi brate. Deset od deset puta budeš nokautiran. Ja nisam Usyk. Ja nisam Joe Joyce. Uspavat ću te", kazao je, ali jako brzo je dobio odgovor.

"Nokautirat ću te i poslati na spavanje!"

Miller i Dubois sudarit će se ovog vikenda u sklopu subotnjeg "Dana obračuna" u Rijadu.

Oba boksača stvarno bi trebala upisati pobjedu u ovom meču. Miller (26-0-1, 22 KO) je možda neporažen, ali ostaje na "turneji otkupljenja" dok je još uvijek u potrazi za pobjedom koja će mu lansirati karijeru na višu razinu. Na kontu ima tri uzastopne pobjede od svog povratka prošlog lipnja nakon osamnaestomjesečne suspenzije zbog drugog uzastopnog skandala s dopingom. Jedna stvar koju Miller definitivno nije zaboravio jest vraški iritirati svoje protivnike izvan ringa.

Inače suzdržani Dubois ponudio je odgovor na gotovo sve Millerove izjave te inzistira na tome da će mu samo još više potaknuti motivaciju za pobjedu na spektakularan način.

"Ideš na spavanje!", obećao je Dubois, koji je 26. kolovoza u Wroclawu u Poljskoj doživio poraz nokautom u devetoj rundi od WBA, IBF i WBO prvaka u teškoj kategoriji Oleksandra Usyka i sada se također želi vratiti na pobjedničke staze.

Linker
30. travanj 2024 16:15