K1 i Boks

Babić upozorava Okolieja: ‘Pazi se, tamo će sve biti neprijateljski nastrojeno prema tebi od početka‘

Alen Babić

 Screenshot/Facebook (Sky Sports Boxing)
‘Savage‘ je britanskom boksaču ukazao na to da bi u Poljskoj sve moglo biti maksimalno podređeno Rozanskom

Nakon što je prošlog travnja izgubio od Lukasza Rozanskog u okršaju za WBC-ovu "bridger" titulu, Alen Babić u nedjelju se konačno vraća u ring. "Savage" će u londonskoj O2 Areni nastupiti kao teškaš, a među konopcima će ga dočekati Steve Robinson. Uoči meča s 33-godišnjim Britancem, Babić je dao intervju za Sky Sports, a tom je prilikom uputio poruku Lawrenceu Okolieju, koji će 24. svibnja također pokušati Rozanskom oduzeti naslov u "bridgerweightu".

Rozanski je u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri odradio 15 mečeva (i isporučio 14 nokauta) a svaka od tih borbi održala se na poljskom tlu, kao što će biti slučaj i protiv Okolieja, s kojim će ukrstiti rukavice u svom rodnom Rzeszówu. Upravo je u tom gradu Babić poražen od poljskog nokautera pa je, poučen iskustvima koja nosi od tamo, poslao upozorenje 31-godišnjem Britancu.

"Samo bih poručio Lawrenceu: ‘Pazi se jer će sve biti toliko neprijateljski nastrojeno prema tebi od trenutka kada stigneš tamo pa sve do trenutka kada budeš odlazio‘. Ja sam imao samo svoj tim koji me podržavao kroz sve to. Mislio sam da mogu to učiniti sam, ali nisam mogao, jednostavno sam se raspao. Kao da nisam bio u toj borbi, kasnije sam se osjećao kao da je sve bio san, probudio sam se i bilo je gotovo", rekao je 33-godišnji hrvatski boksač pa zaključio: "Sve je bilo toliko neprijateljski nastrojeno, oni su zapravo vrlo dobri u tome da stvore savršenu situaciju za svog borca".

Linker
28. ožujak 2024 16:11