K1 i Boks

Andrej Pešić uskoro nastupa na velikoj priredbi u Miamiju! Potpisao je i ugovor s legendarnim promotorom

Andrej i Bratislav Pešić

 Andrej Pešić
Što reći osim da jedva čekamo čuti tko će biti Pešićev idući protivnik, a to bi trebali saznati vrlo brzo

Nedavno je srpski profesionalni boksač Andrej Pešić pomagao bivšem prvaku Ilungi Makabuu u pripremama, a cijeli proces je urodio plodom. Osim što je skupio vrijedno iskustvo u ringu, potpisao je trogodišnji ugovor s Makabuovim menadžerom Tarikom Saadijem, a Andrej će uskoro i ući u ring.

Osim sa Saadijem, potpisao je ugovor i s promotorskom kućom legendarnog Don Kinga, a njegov otac i trener Bratislav nam je u razgovoru otkrio još neke detalje, između ostaloga i da će Andrej nastupiti na velikoj priredbi 4.11. u Miamiju!

‘‘Andrej će nastupiti 4.11. u Miamiju na velikoj boksačkoj večeri američkog promotora Don Kinga. Da se podsjetimo, Andrej je nedavno potpisao trogodišnji ugovor s ovim legendarnim promotorom uz posredništvo našeg menadžera Tarika Saadija. Ovo će mu biti prvi nastup pred američkom publikom i također prvi nastup u novoj WBC-ovoj bridger kategoriji. Andrej je već 12. na svijetu, a početkom idućega mjeseca ćemo Andrej i ja otputovati u Miami gdje ćemo imati završne pripreme‘‘, rekao nam je Bratislav.

‘‘S obzirom da je iza nas stao vrlo jak menadžment i s obzirom na Andrejeve boksačke kvalitete, nadamo se da će Andrej ubrzo postati izazivač u ovoj kategoriji. Trenutno je prvak Lukasz Rozanski koji je nedavno pobijedio Alena Babića, a uskoro ćemo izaći i s imenom protivnika‘‘, dodao je.

Bratislav nam je još otkrio da će na ovoj priredbi u glavnom meču večeri nastupiti Ilunga Junior Makabu, inače bivši prvak, protiv Noela Gevora Mikaelyana. Što reći osim da jedva čekamo čuti tko će biti Pešićev idući protivnik, a to bi trebali saznati vrlo brzo.

Linker
20. travanj 2024 09:25