BEZ MUKE

Volite svoje bijele čarape? Neka njihova boja ostane kao nova uz ove male trikove

 KYRYL GORLOV/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Sada su božićni ukrasi spakirani za još jednu godinu, kućanstva širom zemlje će svojim domovima priuštiti generalno čišćenje, ali postoje neki zadaci čišćenja koji nas ispunjavaju nelagodom tijekom cijele godine.

Jedan od najgorih primjera je koliko brzo čarape prelaze iz svijetle bijele u prljavo smeđu i bolan napor koji je potreban da se vrate u život.

Srećom, jedna je žena posjetila Facebook grupu sa savjetima za čišćenje gospođe Hinch kako bi otkrila odgovor na sve naše borbe s pranjem bijelih čarapa. I drugi obožavatelji čišćenja oduševljeni su njezinim savjetom.

Jedna je žena podijelila objavu u grupi, pitajući: "Bili smo na odoru za Božić i bijele čarape mojih dječaka (oko 12 pari) vratile su se prljave. Kako mogu potplate ponovno učiniti bijelima, a da ne utječem na obojene dijelove na vrhu? Puno hvala."

Obožavateljima čišćenja nije trebalo dugo da preplave komentare uputama i pokazalo se da je trik mnogo lakši nego što mislite. Jedna je žena odgovorila i predložila: "Brzo normalno pranje kako biste skinuli prljavštinu (bilo ručnim pranjem ili u perilici rublja). Zatim potopite 24 sata u Napisan. To je sjajna stvar (nalazi se u odjelu za bebe u supermarketu). "

Drugi su predložili neke različite proizvode kao što je netko rekao: "Nanesite mast laktove, ostavite 10 minuta. Stavite u pranje i dodajte tablete za pranje posuđa."

Netko je drugi sugerirao da Napisan nije najbolji za korištenje s bijelim čarapama s logotipom kao što su rekli: "Vanish natapanje za boju, mislim da bi Napisan mogao ukloniti boju."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 09:19