‘VIZIJA BUDUĆNOSTI‘

U ovom našem gradu niču inovativne vile s bazenom i saunom. Prodaja stanova je krenula, a ovo je cijena...

 Agencija za nekretnine Opereta

U mirnom dijelu prvog hrvatskog kraljevskog grada Nina, gradi se inovativna nekretnina sa ciljem energetske održivosti i zelene gradnje, uklopljena u moderan stil života s bogatim sadržajima.

- Ovaj projekt nije samo građevinski pothvat; to je vizija budućeg življenja, gdje se zelena gradnja i suvremeni sadržaji stapaju u harmoničnu cjelinu. Projekt je to koji redefinira koncept urbane vile - kažu u agenciji Opereta koja je zadužena za prodaju stanova.

image
Agencija za nekretnine Opereta
image
Agencija za nekretnine Opereta
image
Agencija za nekretnine Opereta

Naime, projekt se sastoji od 2 urbane vile, svaka s po 4 dvoetažna stana i pripadajućim parkingom. Svaka stambena jedinica je osmišljena da bude samostalna i suprotno orijentirana od drugih. Dizajnirane s posebnom pažnjom na privatnost, svaka stambena jedinica je samostalna i strateški orijentirana kako bi osigurala mir i tišinu.

image
Agencija za nekretnine Opereta
image
Agencija za nekretnine Opereta

- S ciljem postizanja vrhunske energetske učinkovitosti, koristi se samo najkvalitetniji materijali. Ytong termo blok smart 40cm, armirano betonske ploče, Silka silikatni blokovi s dodatkom knaufa i mineralne vune smanjuju buku i osiguravaju toplinsku izolaciju. Svaki stan ima vlastitu toplinsku pumpu s ventilokonvektorima, podno grijanje i solarnu elektranu s baterijom za maksimalnu uštedu režijskih troškova.Pogodnosti poput video nadzora, kontroliranje temperature prostora i saune će bit moguće putem interneta - ističu u agenciji Opereta.

Kako će izgledati jedan stan u takvoj nekretnini?

Stambeni dio se proteže kroz dvije etaže. Prizemlje se sastoji se od otvorenog prostora koji povezuje kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak te veće kupaonice u kojoj je ugrađena finska sauna. Kat se sastoji od dvije spavaće sobe na katu s pripadajućim kupaonicama (En-Suite). Dvorište se sastoji od bazena 6 x 2,5 m, sunčališta, zelene zone i prostora za opuštanje. Dodatak je parking mjesto s električnom punionicom za automobil. Neto površina stana je 104.16 m2 što uključuje jedno parking mjesto i dvorište od 69,93 m2.

Stil dizajna je, dodaju, moderan, ali uklopljen s mediteranskim bojama koji se posebice osjeti u dvorištu gdje će intimu uz kupanje u bazenu pružati visoko bilje.

image
Agencija za nekretnine Opereta

Lokacije je tiha i blizu svih potrebnih sadržaja - 5 minuta hoda (300 m) od povijesnog centra grada, ljekarna (2 min), pekara (3 min), pizzerija (3 min), kafić (4 min), supermarket (5 min). Plaža je udaljena 3 minute vožnje (15 minuta hoda), grad Zadar na 20 min vožnje.

Planirani dovršetak gradnje je kraj 2024.godine. Cijena stanova je 380.000 ili 395.000 eura. Kvadratura ponuđenih stanova je od 104 do 110 m2.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. ožujak 2024 13:21