KONAČNO

Kako očistiti prljavštinu između duplih stakala na pećnici? Ne možemo vjerovati koliko je to jednostavno

 /SHUTTERSTOCK

Jedna domaćica je otkrila neobičan trik za čišćenje dvostrukog stakla na pećnici koji sigurno niste znali do sada, prenosi The Sun.

Žena iz Australije koja je vlasnica TikTok profila @cleanlikeapro otkrila je da godinama nije mogla da ukloni sve nečistoće s duplih staklenih vrata na pećnici te joj je to predstavljalo najteži kućni zadatak. Iako je pokušavala uz pomoć deterdženta i raznih sredstava izribati sa svih strana, pojedini dijelovi su bili teško dostupni, a prljavština se stalno taložila. Međutim, njen suprug joj je pokazao da postoji genijalno rješenje koje olakšava čišćenje pećnice i omogućava vam da pristupite cijeloj površini bez problema: dovoljno je samo da uklonite staklo iz okvira.

@cleanlikeapro Most oven doors you can remove and clean between the glass. This video shows you how #ovencleaning #cleaninghack #cleaningtiktok #foryoupage ♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz

Iako bi ste pomislili da za uklanjanje stakla zahtjeva posebno umijeće ili upotrebu alata, video prikazuje da je ova tehnika toliko jednostavna – dovoljno je samo skinuti gornji dio okvira i nježno izvući staklo.

Sada možete cijelo staklo lako prebaciti u sudoperu ili kadu i dobro ga istrljati. Kada završite s čišćenjem, vratite ga nazad u okvir i dobro ga pričvrstite.

Koliko je ovaj video oduševio internet publiku govori činjenica da je veoma brzo postao viralan, a većina ljudi se složila da uopće nisu znali da se staklo na pećnici može ovako lako ukloniti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:07