Šest mjeseci smo pratili preuređenje jednog zagrebačkog stana ...

Novi D

Šest mjeseci smo pratili preuređenje jednog zagrebačkog stana ...

Od ovog mjeseca D&D osim uz Nedjeljni Jutarnji za 3 kune bit će u prodaji na kioscima samostalno cijeli mjesec po cijeni od 10 kuna.

Da li se još negdje može kupiti? Do kada je u prodaji? Možete li mi poslati posljednji broj, nisam stigla kupiti… Dragi naši, gotovo je s tim, odluka je pala! Na vaše traženje bit ćemo na kiosku cijeli mjesec! Koncept je sljedeći: u dosadašnjem načinu ništa se ne mijenja, D&D je i dalje na kioscima svaku treću nedjelju u mjesecu u paketu uz Nedjeljni za tri kune. Kada se s kioska povuče Nedjeljni paket, D&D ćete moći i dalje kupiti, i to samostalno po cijeni od 10 kuna sve do izlaska idućeg broja. To je to što se tiče novosti, a što se tiče tema opet vam donosimo prave poslastice.

Pripremili smo dosad najdugotrajniju, najopsežniju i najdetaljniju temu broja! Naime, šest mjeseci pratili smo preuređenje jednog zagrebačkog stana i doznali sve što trebate znati o adaptaciji: na što obratiti pažnju prije kupnje stana, koje ugovore potpisati s majstorima, koji se sve radovi izvode i, naravno, koliko sve to košta. U tome su nam pomogli naši vrijedni suradnici iz tvrtke Izgradnja Bolanča. Finalni rezultat toliko nam se svidio da smo proučili ponudu iz domaćih trgovina i izdvojili shopping vodič s temom “Kopiraj stil”.

Također, posjetili smo još dva preuređena stana u kojima smo pronašli fenomenalne ideje: optičku varku u elegantnom stanu mladog para i dom poslovne žene inspiriran New Yorkom i Parizom.

A kao što smo u zadnjem broju najavili, apsolutni interijerski hit ove je godine metal, bez obzira na to je li riječ o zlatu, srebru, bronci, mjedi… Ovaj materijal je itekako poželjan – kako na detaljima i dekoracijama tako i na konkretnim komadima namještaja! Stoga smo i ovaj mjesec naručili pune kamione namještaja i u našem studiju osmislili šest scena u kojima glavnu riječ vodi upravo metal. Kako bi ambijent bio potpun, a fotografije na već uobičajenoj D&D razini, uspjeli smo čak u studio dovući i armiranu mrežu!

Jedva čekamo da čujemo vaše komentare.

Pišite nam na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., klikajte nas na domidizajn.hr, na fb stranici: D&D – Dom i dizajn i na Instagramu: #domidizajn.

Vole vas cure iz D&D-a!

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:40